Postări

Se afișează postări din decembrie, 2008

La Mulți Ani !!!

În așteptarea anului 2009 vă propun să vizionați urmatorul clip, un colaj de imagini prelucrate digital, precum să ascultați și coloana sonoră a acestui clip, compusă de DJ Martin.

Nu-ți permiți un Porsche, atunci poate o sanie Porsche?

Imagine
Porsche Design a lansat o sanie din aluminiu pentru pasionații sporturilor de iarnă. Odată cu sosirea sărbătorilor de iarnă, producatorii de automobile lansează diverse colectii de accesorii pentru a atrage atenția clienților săi. Porsche Design, divizia de accesorii a marcii din Stuttgart, a mărit portofoliul de accesorii cu o sanie. Sania Porsche este construită din aluminiu și se poate plia pentru a încape în portbagajul unui Porsche Carrera. Distracția pe această sanie nu este doar pentru cei mici, aceasta putând sî suțină o masă maxima de 100 kilograme. Prețul este și el pe masură, o sanie Porsche costând 490 dolari. Prin urmare unii fac discounturi la mașini de cateva sute, mii de euro, alții le oferă alternativă în caz de ramân cu Porsche-ul în zăpadă.

Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem

Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara. De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut. In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la ... Dacă doriți să citiți continuarea vă las să descărcați întreg articoloul de aici , sau vizitați situl www.esoterism.ro

Race of Champions 2008

În acest weekend vreau să fericesc iubitorii de motorsport cu reluarea completă, de două ore, a celui mai important eveniment al sfârșitului de an: Race of Champions '08, oferit de freecaster.tv

Tot de Crăciun

Vreau să vă mai prezint cănteva clipuri funny de Crăciun. MC Hammer - Can't wrap this Moși Crăciuni care își dau în petec. Din capitolul, Ce cadou să-i fac nevetei de Crăciun? Și cum o să depașim criză la anu după Crăciun!

Crăciun Fericit !

Craciunul este o sarbatoare, care dincolo de bucuria cadourilor, ne da ocazia sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei din jurul nostru, indiferent de rasa, sex sau nationalitate. Mai jos vei gasi o lista cu formula potrivita pentru Craciun Fericit , pentru 31 de tari. Africa (Afrikaans) ~ "Geseënde Kersfees" Argentina ~ "Felices Pascuas" Brazilia ~ "Boas Festas" China (Canton) ~ "Saint Dan Fai Lok" Danemarca ~ "Gladelig Jul" Olanda ~ "Vrolijk Kerstfeest" Anglia ~ "Merry Christmas" Filipine ~ "Maligayang Pasko" Finlanda ~ "Hyvaa Joulua" Franta ~ "Joyeux Noël" Germania ~ "Froehliche Weihnachten" Grecia ~ "Kala Christouyenna" Hawai ~ "Mele Kalikimaka" Israel ~ "Mo'adim Lesimkha" Islanda ~ "Gledileg Jol" Indonesia ~ "Selamat Hari Natal" Irlanda ~ "Nollaig Shona Dhuit" Italia ~ "Buone Feste Natalizie&q

Nu uitați să faceți plinul la mașină

Carburanții se vor scumpi cu până la 15% în prima zi a lui 2009! Din cauza majorarii accizelor si a introducerii normei de mediu Euro 5, carburantii vor fi scumpiti cu 15%. Preturile reduse ale carburantilor la pompa nu vor ramane mult timp la nivelul scazut la care au ajuns astazi: benzina si motorina se vor scumpi cu circa 15% incepand cu anul viitor din cauza majorarii accizelor, precum si din cauza introducerii noului standard de mediu Euro 5. Acest standard va reglementa mai strict cantitatea de sulf a benzinei si motorinei comercializate de catre companiile petroliere. Incepand cu prima zi a anului 2009, companiile petroliere sunt obligate sa retraga de la comercializare carburantii Euro 4. Potrivit normelor europene, este obligatorie inlocuirea standardelor Euro 4 cu standardele Euro 5. Articol complet: automarket.ro

Bush VS Badea la K1

Mai nou Mircea Badea il provoacă pe Bush la o partita de pantofi în gura, urmariți filmul mai jos.

Dans la nuntă

Tot surf-ând pe internet am regăsit un filmuleț de la nunta unui prieten, care după ce s-a uitat cam mult la nuntă altora s-a gândit și el să facă pasul acesta și nu oarecum. S-a antrenat pentru aceasta zi, învățând să danseze în stil american. Vă las pe voi să apreciați dacă i-a ieșit sau nu.

Ce viitor ne asteaptă?

Azi într-un moment de repaus uitându-mă pe la TV aflu că defapt trăim într-o țară de rahat. De ce spun asta vă întrebați? Pai pentru că am vazut la știri cum că acel prim ministru desemnat de Băse defapt a gasit alt motiv de a nu mai fi ceea ce și acum 4 ani a refuzat. Cred ca Stolojan ăsta e un tâmpit, un om bonlav și îi place foarte mult să joace ascunselea. Acum 4 ani era bonlav, acuma se pare ca l-a doborât criza, eu zic că omu asta ar trebui să se ducă undeva în munți și să nu mai auzim de el. Este prea penibil să mai apară pe la TV, crecă ar trebui să se ia de mână cu Magda, Sexy Brăilenaca, și alte pițipoance și cocalari. Ce viitor mai vrem noi în țara asta când toți idioții ajung unde nu trebuie și conduc mulțimile de oameni, îndobitocindu-i prin prostiile lor. Urmăriți filmulețul următor că să vedeți viitorul nostru și al copiilor.

My baby girl

Deși au trecut câteva zile de când a venit pe lume micuța mea, imaginile ce urmează sper să vă placă. N-am crezut la început că e chiar așa de frumos să ai un bebe mic, dar după ce am montat clipul și l-am urmarit cap-coadă chiar mi-a dat o lacrimă de fericire, când vezi un suflet așa de mic. Vă las să urmăriți clipul.

Party in Modova

Petrecere la Galati.

Să râdem și să învățăm

O femeie le dă o lecție celor care ridică mașinile de pe stradă, iar al doilea clip ne învață o tehnică de copiat, păcat că nu mai sunt student dar poate o să redevin, și să-mi folosească materialul.

Pentru cine mai crede in Moș Crăciun

Azi vreau să prezint 4 filme, primele două din ele mai mult sau mai puțin conspirative, cel de-al treilea bazat pe declaratiile unor oameni, iar cel de-al patrulea un film bazat pe religie chiar daca în primul film religia este pusa la zid, dar este la fel de interesant și punctul acesta de vedere Sunt 4 documentare, care sper să vă capteze interesul și să le urmariți până la sfarșit. 1.Zeitgeist The Movie Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat. 2. Zeitgeist: Addendum La începutul lui octombrie a apărut însă o nouă versiune Zeitgeist (expresie germană traductibilă prin "Spiritul epocii"), numită Ad

Mouse-ul împlinește 40 de ani!

Imagine
Pe 9 decembrie 1968 vedeam primul model de mouse, un dispozitiv greoi într-o cutie de lemn, capabil să replice mişcările mâinii pe un ecran. În 1964, la Stanford Research Institute, Douglas Engelbart a pus la punct primul mouse. Acesta a fost arătat publicului abia patru ani mai târziu, era din lemn, avea două rotiţe şi arată cel puţin bizar faţă de modelele actuale. "Ne gândeam că atunci când va ieşi în lume va avea un nume mai respectabil. Dar nu a fost să fie", îşi aminteşte Engelbart. În anul 1972, inventatorul Bill English a pus la punct urmaşul mai elegant al mouse-ului şi a adaptat mecanismul pentru un dispozitiv din plastic cu doar o bilă. Să-i urăm mouse-ului La Mulți Ani !!!

Cocalari și pițipoance

Unii dintre noi sunt satui de cocalri și pițipoance, dar mondenii au cel mai bun simt al umorului, și stiu să transpuna realitatea în cel mai bun mod și cu foarte mare gust. Imaginile urmatoare interzise cocalarilor si pițipoancelor.

S-a mai creștinat o Prințesă

Azi m-am hotărât să vă mai prezint un clip facut la botezul unei Prințese, Daria Iris. Sper să vă placă și să-i lăsați cât mai multe urări pe site.

Tesla Roadster

Tesla Roadster si Tango, un mini model electric urban, se intrec in linie dreapta. Tesla are meritul de a fi lansat pe piata primul roadster electric, capabil sa imbine un aspect sportiv cu performante demne de invidiat. Publicul a fost imediat convins de calitatile sportivei insa video-ul urmator ar putea sa raneasca serios orgoliul modelului electric american.

Ce fac alte țari când au drumuri prea bune?

Tot românu, mai ales cel care are mașină, sau e șofer se plânge de starea drumurilor din România. Oare de ce vrem noi drumuri la care să nu simțim gropile? ca sa investim apoi bani în lucruri care să nu te lase să dormi la volan. Urmăriți materialul și veți vedea de ce am spus cele de mai sus.

Tastatură pentru blonde

Imagine
Creatorii tastaturii pentru blonde au început totul ca o glumă dar se pare că de la o glumă săa apară si blonde interesate de așa ceva. În primul rând tastatura pentru blonde e o tastatură normală. Are 103 taste, conexiune pe USB și poate ceea ce contează mai mult este culoarea roz. Situle Keyboard for Blondes Website explică și de ce e roz tastatura: - Rozul este noul negru! Această tastatură este pentru oricine a avut vreodată un moment de blondă sau ... două, are un bun simț al umorului și îi place să se distreze. Dealtfel a fi blondă nu constă numai în culoare părului. Un alt lucru distinctiv al acestei tastaturi față de una obișnuită sunt textele de pe 64 de taste, cum ar fi: "Opps" pe tasta DELETE, "The Big One: 'I Need My Space' Key" pe tasta de SPACE, sau "Yes! I want it!" pe tasta ENTER. Iar o parte din taste au texte speciale cum ar fi: "OMG" pe tasta O, "LOL" pe tasta L, si "XOXO" pe tasta X. Alte taste fun

Bancuri de IT

Întrebare: Ce este Internet Explorer? Răspuns: Un browser cu ajutorul căruia se descarcă Mozilla Firefox. Cică se facea un sondaj de opinie despre sexul virtua.l Întrebarea reporterului: Ce părere aveți despre sexul virtual? Studentul de la medicină: - Ce e aia virtual? Studentul de la economie: - Chiar așa ce e aia virtual? Studentul de la informatică: - Stași puțin, ce e ăla sex? Doi programatori într-un bar: - Vezi tipa aceia? Vezi ce "properties" are? - Da. Am testat-o aseară ... sunt "read-only". Când vrei să schimbi cartușul la imprimantă, cheamă-ți informaticianul. Schimbarea unui cartuș de impimantă este o sarcină extrem de complexă, și se recomandă ca ea să fie executată doar de un inginer licențiat în fizică nucleară. Un tip cu bani își invită în casă prietenul. Intrând în baie spune: - De ce plăcile de ceramică de pe perete sunt așa mărunțele? - Mărunțele, dar scumpe și de firmă! - Ce firmă? - Intel.

Apple sfătuiește utilizatorii de Mac să instaleze antiviruși

Apple recomandă utilizatorilor să instaleze programe antivirus: McAfee VirusScan, Symantec Norton Anti-Virus 11 si Intego VirusBarrier. Apple își încurajează utilizatorii Mac să instaleze cât mai multe aplicații de securitate pentru că cei care creează viruși să aiba mult mai mult de furcă. Majoritatea aplicațiilor malware sunt gândite pentru sistemele de operare Windows care sunt mult mai răspandite decât cele ale Apple. Au existat și viruși care ținteau sistemele Apple, însă majoritatea erau versiuni demonstrative care au avut impact minim asupra utilizatorilor Mac. Continuare: hotnews

Instalare Programe fără restart.

Unele instalări sau modificarea setărilor sistemului necesită repornirea acestuia. De cele mai multe ori, este suficient să reporniţi doar interfaţa sistemului de operare – Windows Explorer. Avantajul: procesul este mult mai rapid. TRUC: Repornirea Explorer-ului asigură recitirea Registry-ului astfel incat programele proaspăt instalate vor accepta această situaţie. O pornire propriu-zisă a calculatorului este necesară doar pentru software care acţionează la nivelul sistemului – de exemplu driver-e sau actualizări Windows. Pentru a reporni shell-ul Windows-ului, trebuie activat Task Manager ([Ctrl]+[Alt]+[Del]). În tabul Processes, selectaţi „explorer.exe” şi apăsaţi tasta [Del]. Programul va fi oprit şi repornit automat. Este şi mai uşor dacă intregul proces poate fi automatizat printr-un fişier batch. Intr-un editor de text adăugaţi următoarele comenzi intr-un fi şier nou: @echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe Salvaţi fişierul sub orice nume in directorul Windows. Fiţi

Moș Crăciun vine cu Nokia N97

Surpriza sfârşitului de an vine din Finlanda, acolo unde gigantul Nokia a fabricat în secret încă un smartphone de top – Nokia N97 . Deşi se încadrează în seria N (multimedia), noul cuirasat nordic are tastatură QWERTY fizică şi touchscreen , de aceea poate fi comparat fără probleme cu dispozitivele business din gama Communicator, mai exact cu E90. Nokia N97 a fost gândit pentru utilizatorii care vor Internet mobil, dar conectivităţile HSDPA şi Wi-Fi uneori nu sunt de ajuns – ai nevoie de un ecran mare şi o rezoluţie bună. În cazul de faţă, nu avem de ce să ne plângem: avem tehnologiile sus-menţionate şi mai avem un touchscreen de 3.5 inch şi 640 x 360 pixeli rezoluţie. Pe platforma Symbian S60 ver. 9.4 sunt instalate câteva aplicaţii deja cunoscute: Web browser, Real Player, PDF Reader, Quickoffice, arhivator Zip, N-Gage Games, Mobile TV, Photo Sharing etc. N97 vine cu pachetul de hărţi Nokia Maps 2.0 Touch, special conceput pentru interfaţa senzitivă. Data la care va deveni dispo

Să ne ascundem!

Azi am primit un material video de la prietenul meu COTIN (cârnatul șef) cu o gaură neagră. Nu e chiar o gaură neagră veritabilă, dar sincer aș vrea una de genu asta, nu să fac ceea ce face cel din film, dar macar sa-i bag pe toți dușmanii unde se baga personajul din film. Va las sa vizionați filmul.

Alonia, messenger şi VoIP fabricat în România

Imagine
De astăzi este disponibil serviciul de messenger şi telefonie VoIP, " Alonia " ( alonia.ro ). Convorbirile telefonice de la computer la computer sunt gratis. Cei care vor să sune de la computer către reţele de telefonie fixe si mobile, preţurile sunt următoarele: 0,9 eurocenţi Romtelecom București şi 1,5 eurocenţi Romtelecom Naţional (acelaşi preţ şi pentru alte reţele fixe); 5,9 eurocenţi pentru apeluri Orange si Vodafone; 7,3 eurocenţi către Cosmote şi Zapp. Poţi vorbi în reţele fixe din Spania, Italia, SUA, Canada, Franţa la preţ de 2 eurocenti/min, preţurile fiind mai mari pentru reţele mobile. După ce l-am instalat și mi-am facut cont, mi-am dat seamă că e gen TRILIAN, adică un multimessenger. După ce vă logați aveți posibilitatea să introduceți și conturile de Yahoo, MSN, AOL, GTalk. Deci aplicaţia de messenger este compatibilă cu clienţii de messenger menționați mai sus. Acest lucru aducând poate în viitoar mai mulți utilizatori. Așa că de 1 decembrie dacă nu ne putem

Uriașul din Carpați

Imagine
Poate vă imaginați cumva vreo ceafă lată a unui manelist, să știți că nu e așa. Vreau să vă prezint 3 poze cu un motănel de numai 9Kg , că tot n-am găsit un porcușor de ziua națională, măcar să-l admirăm pe Moțodel fără să salivăm.

De ziua României, țara tuturor posibilităților

Vreau să urez în primul rând tuturor românilor La mulți ani, iar celor care lucrează în mass-media, mai lăsăți fraților știrile cu toate prostiile care le trec oamenilor prin cap și cu toate vedetele de pe hi5. Poate vă întrebați ce vreau să spun prin cuvintele de mai sus! Priviți și reportajul de mai jos. Nu știu exact ce televiziune a început cu vedetele astea, dar țin să vă mărturisesc că m-au disperat toate personajele astea care și-au facut un nume peste noapte după ce l-au visat pe nu știu cine din showbizz. Oare chiar trebuie promovat așa de mult snobismul, prostia și IQ-ul sub 0(zero). Dacă unii din voi cred că Sexy Brăileanca, Ciumaca, Tarky și mulți alții care mâine vor spune că au avut vreo relație cu Georgică (mare sculă de basculă) trebuie să-i vedem peste tot, și să le punem „numele de scenă” prin toată massmedia, atunci eu mă duc să mă arunc în Dunăre să vad cum e apa.

Știi cu cine te-ai însurat?

Nici bine nu s-au căsătorit și nevasta vrea să-i dea în cap. Așa că aveți grijă bărbaților ce killer-iță luați de nevastă.