Yahoo Messenger 10, versiunea finală

A venit în sfârşit şi rândul variantei finale a mult aşteptatului Yahoo Messenger 10. Este proaspăt, aşa că nu ezita să-l descarci chiar acum de aici şi să îţi spui părerea.

În ciuda celor care aşteptau schimbări importante, dacă nu chiar revoluţionare, Yahoo Messenger 10 nu impresionează din acest punct de vedere. Nu aduce noutăţi nici multe şi nici revoluţionare. Există totuşi mici îmbunătăţiri, pentru a justifica lansarea unei versiuni noi.

În primul rând, a fost vizat modulul video. Convorbirile video beneficiază acum de o calitate mai bună a imaginii şi de câteva opţiuni suplimentare . Parcă merge şi mai fluent, fapt care îi va bucura pe cei care nu au o conexiune foarte rapidă la Internet.

În al doilea rând, tot cu titlu de noutate, avem lista de update-uri grupate în tab-ul Y!Updates. Acesta este situat chiar în fereastra principală, în dreapta listei de contacte. În Y!Updates găseşti toate noutăţile legate de contactele tale - update-uri activate de ei. De exemplu, acolo poţi vedea când îşi schimbă cineva status-ul sau adaugă ceva nou pe un anumit site gen Twitter sau Flickr.

O altă noutate, mai puţin interesantă pentru noi, este disponibilitatea interfeţei în mai multe limbi. Spun neinteresantă pentru că nu este şi în română.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra