Postări

Se afișează postări din februarie, 2012

Galatiul spune NU - ACTA!

Imagine
Sâmbătă, 11 Februarie 2012, începând cu ora 17:00 la Păpădie, Casa de Cultura a Sindicatelor Galaţi va avea loc un protest într-un mod paşnic și creativ împotriva A.C.T.A.. Astfel ne vom putea exprima solidaritatea față de celelalte țări din Uniunea Europeană participante la manifestație. Doar asa se va putea construi unu viitor comun bazat pe libertatea de exprimare! Pagina de facebook a acestui evenimet o găsiţi aici , unde mai puteti vedea si ce alte ţări şi oraşe din România participă. Aşa ca nu fi indiferent cu viitorul tau şi ia atitudine PRO sau CONTRA.

RObotzi protesteaza impotriva ACTA

Pe 11 februarie 2012 se va organiza un mars de protest impotriva ACTA in marile orase ale Romaniei asa cum s-a facut si se vor mai face si in celelalte tari care s-au trezit peste noapte ca liderii lor au semnat un acord care va ingradi internetul. Cei de la CreativeMonkeyz au facut un episod special care l-au postat in acest weekend pe site-ul lor dar clipul video incarcat pe youtube. Pentru mai multe detalii accesati site-ul lor sa vedeti ce au patit.

Textul ACTA

Pentru că în articolul precedent mi-am dat cu părerea despre ACTA/SOPA, ar fi bine să vă aduc spre informarea tuturor textul acestui act, care a fost semnat şi de către România. Iată un link de 9am.ro cu textul acestui document in limba romana