C&C devine gratuit

Probabil mulţi dintre voi au auzit şi chiar au jucat jocurile din seria Command & Conquer. Printre acestea fiind Red Alert, Command & Conquer si alte serii ulterioare acestora.
Ei aflaţi că EA Games ofera jocurile din această serie gratuit, dar nu toate seriile aparute ci doar cele mai vechi care sunt demult aruncate sau jucate doar de cei care au ramas înca la Windows 98 sau XP, ori nu au un sistem destul de performat pentru a juca ceva mai nou.

De acum vom putea descarca si juca dupa bunul plac jocul original (lansat pe 31 august 1995), primul Red Alert (lansat pe 31 octombrie 1996), plus Command & Conquer 2 Tiberian Sun (24 august 1999) si add-on-ul sau Firestorm (8 martie 2000).
Totul până la urmă pare sa fie o chestie de marketing, iar în al doilea rând cresc interesul pentru eventuale noi jocuri care urmează să fie lansate în cadrul aceleaşi serii.
Jocurile pot fi descarcate oficial de aici, unde sunt disponibile si instructiuni de instalare (avand in vedere vechimea lor, Windows-ul XP ar fi necesar).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra