Subtitrari cu doua click-uri

De multe ori vă confruntaţi cu probleme în descărcarea de subtitrari pentru filme. Uneori, acestea nu sunt adecvate sau, nu sunt sincronizate cu scenele din film. În cele din urmă trebuie să căutaţi link-uri cu diverse site-uri de subtitrări, pierzi o mulţime de timp preţios pentru a căuta cele necesare necesare.
Nu este nevoie să vă mai faceţi griji deacum, deoarece cu ajutorul unui freeware numit ca Subtitles 1.0 puteţi descărca cu uşurinţă subtitrari corespunzătoare oricărui film şi acest lucru într-un timp scurt.
Acest software vă permite să descărcaţi subtitrari in orice limba, există o opţiune pentru a selecta limba în care doriţi subtitrarile. Această aplicaţie permite căutarea de subtitrari extrem de usor chiar dacă nu are interfaţă grafică şi vreo casuţă de căutare.
Doar cu un clic dreapta pe fişierul cu filmul, mergeţi la "Look for subtitles" din meniul contextual şi apoi alegeţi din următorul submeniu limba preferată, şi programul va căuta automat subtitrarile potrivite fişierului pe site şi asta e tot. Atunci când instalaţi acest software în calculator opţiunea "look for subtitles" va apărea automat atunci când faceţi clic dreapta pe fişierul cu filmul.
În plus, vă permite să căutaţi subtitrare în toate limbile disponibile. Acesta are doar 541KB astfel încât acesta va fi descărcat şi instalat în câteva secunde şi face munca mult mai uşoră şi mai rapidă. Puteţi rula, de asemenea, subtitrari 1.0 de multe ori simultan pe sistemul dumneavoastră şi aşa se va gasi subtitrari necesare pentru mai multe fişiere simultan. Acum nu mai trebuie să cauţi de pe un site pe altul pentru a găsi subtitrari, stai pe spate şi se bucuri de film!
Acest instrument se va dovedi a fi eficient pentru tine şi dacă nu doriţi să pierdeţi timp preţios în găsirea subtitrarilor. Bucuraţi-vă de el.

Download Subtitles 1.0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra