Din tinereţe despre calculatoare

Îmi aduc aminte şi acum cum am reusit sa fac rost de primul meu calculator, când eram prin clasa a X-a mă tot duceam acasă cu CD-uri şi diskete, iar parinţii mă tot întrebau ce sunt astea la ce folosesc. Eu le răspundeam ca sunt memorii pe care se găseşte muzică, filme şi diverse aplicaţii care ajută elevii la şcoală să înveţe mai bine. Şi uite aşa s-au înduplecat şi au făcut rată la un Pentium1 +166Mhz prin anu 1997, numai că să învăţ mai bine. Dar de unde, m-am apucat şi eu de jocuri şi de altele, numai de învăţat mai bine nu.
Neştiind engleza am şters şi eu fişiere de windows de mă duceam la service o data pe săptămână. Eu nu ştiam decât YES şi NO când imi apărea o astfel de fereastră în general dădeam YES. Odată nu a mai pornit windows-ul 95 şi am aflat ca trebuie să-l reinstalez. Nu aveam CD-rom aşa că m-am apucat de l-am luat de la un prieten arhivat pe diskete.
Mai târziu când am mai prins şi eu şmecheria la calculatoare m-am apucat de teste hardware, şurubareală prin ele şi conectare la net prin dial-ul.
Şi acuma stau şi îmi aduc aminte ce fel putea să se mişte netul, toată seara mirc-uială, vrajeală cu fetele pe net.
Vremuri frumoase, tinereţe şi mult entuziasm.

Acest post este scris pentru concursul de pe site-ul PCMhz.com.

Comentarii

Anka a spus…
Chiar ca e greu sa uiti fazele cu acele diskete in care abia abia incapea cate o informatie sau joculet

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra