Prison Break, jocul

Dupa succesul avut de serialul omonim (primele doua sezoane cel putin), era doar o problema de timp pana sosea si un joc Prison Break. Ei bine acesta a fost lansat pe data de 30 martie 2010, de studiourile Deep Silver, si are numele complet Prison Break The Conspiracy. Si vorbim despre un joc de actiune, disponibil simultan pe PC, Xbox 360 si PS3.
Jucam din persoana lui Tom Paxton, un agent al Companiei, inventat acum de producatori. Acesta a fost trimis sub acoperire la penitenciarul Fox River sa-i observe pe cei doi frati Michael Scofield si Lincoln Burrows. Insa, in loc sa stea pe margine si sa evalueze situatia, ajunge sa-i ajute pe cei doi.
Actiunea incearca sa replice primul sezon al serialului, pe parcursul jocului intalnind si o parte din personajele secundare. Iar atmosfera este ajutata de vocile reale ale actorilor din serial, si de grafica destul de realista. Iar cerintele de sistem sunt mai decente decat ne asteptam.
Minimul necesar trebuie sa includa un procesor la 2 GHz, 1 GB de RAM, 2 GB pe HDD, si o placa video GeForce 7800 sau Radeon X1800 cu 256 MB memorie. Iar recomandat ar fi CPU dual core, 2 GB de RAM, tot 2 GB pe HDD, si placa video GeForce 8800 sau Radeon HD 3870 cu 512 MB.

Comentarii

Anonim a spus…
Un crack sa-l jucam fara cd gasim pe undeva?ms
Mickwin a spus…
Vezi ca te spioneaza FBI-ul cibernetic si o sa te caute pe acasa fiindca ai folosit cuvinte care te pot condamna "crack".
Eu nu l-am jucat si nu stiu daca gasesti, dar avand in vedere ca are deja o saptamana de cand e lansat cred ca ai sa gasesti daca ai sa cauti mai atent.

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra