UPC refuză să ia GSP TV, iar RCS&RDS au bani și pentru extinderea telefoniei mobile în Ungaria

Operatorul de televiziune digitală UPC nu va lua pachetul GSP TV, televiziune care asigură în exclusivitate difuzarea meciurilor din Liga I, din cauză că preţul cerut este prea mare şi doar 10% dintre clienţi sunt realmente interesaţi de fotbalul intern. „Nu pot să accept oferta GSP TV. Avem foarte multe canale de sport în pachetul nostru. Vreau Liga I de fotbal? Da. Vreau să împart acest cost la toţi abonaţii pentru doar 10% dintre consumatori care vor neapărat fotbalul intern? Nu”, a declarat Jack Mikaloff, şeful UPC România.
Sursa: Cotitianul

RCS&RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, va participa la licitatia pentru cele doua licente de telefonie mobila disponibile in Ungaria, potrivit declaratiilor directorului general al companiei, Alexandru Oprea. Acesta a precizat ca RCS&RDS dispune de resursele necesare pentru finantarea planurilor companiei pentru acest an si pentru 2009, inclusiv pentru investitiile pe care compania va trebui sa le faca in eventualitatea castigarii licentei in Ungaria.
Sursa: Business Standard

Deci prin urmare RDS-ul a dat un tun mare cu GSP-ul din care o să scoată bani în continuare fiind singurii care transmit Liga 1 de fotbal pe când UPC-ul tot pierde teren în fața concurenței, nedorind să investească bani nici in cumpararea unei licențe 3G.
Ca să concluzionăm, buturuga mică halește tot ce se poate, iar dulăul mare stă cuminte în colțul lui.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra