Vrei să-ţi cumperi faţa?

Există un servicu pe internet, care cu ajutorul a două poze, faţă şi profil îţi creează figura ta 3D. Bineînteles că trebuie să mai pui si tu mâna puţin pe mouse să poţi să-ţi aduci câteva îmbunatăţiri.
După ce ţi-ai construit figura 3D, cei care sunt mulţumiţi de rezultat pot comanda apoi o mască 3D a feţei sau chiar un mulaj complet al capului. Partea interesantă este că ambele se pot comanda în mărime naturală.
Tehnologia care stă în spatele acestui serviciu nu este nouă, însă nu este în mod normal accesibilă utilizatorului obişnuit. Crearea profilului tridimensional al feţei cu ajutorul pozelor este posibilă, însă cu ajutorul unor programe speciale.


Preţurile practicate de cei de la ThatsMyFace.com nu sunt chiar mici. Ele încep de la 50 $ pentru o mască de 2 cm şi ajung la 300 $ pentru cea de 1:1 de aproximativ 20 cm lungime. O versiune de peste 30 cm lugime poate fi comandată contra sumei de 1.000 $. Busturile sunt mai scumpe, aşa cum ne aşteptam. Mulajele sunt realizate din plastic foarte rezistent şi la o rezoluţie a culorilor de 24 de biţi. Pentru cei care nu stau prea bine cu balanţa contului, ThatsMyFace.com permite imprimarea feţei şi într-un cub de sticlă.
Aşa că dacă nu va ridicat nimeni statuie o puteţi face singur.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra