Pentru cine mai crede in Moș Crăciun

Azi vreau să prezint 4 filme, primele două din ele mai mult sau mai puțin conspirative, cel de-al treilea bazat pe declaratiile unor oameni, iar cel de-al patrulea un film bazat pe religie chiar daca în primul film religia este pusa la zid, dar este la fel de interesant și punctul acesta de vedere
Sunt 4 documentare, care sper să vă capteze interesul și să le urmariți până la sfarșit.
1.Zeitgeist The Movie
Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat.
2.Zeitgeist: Addendum
La începutul lui octombrie a apărut însă o nouă versiune Zeitgeist (expresie germană traductibilă prin "Spiritul epocii"), numită Addendum - . pune mare accent pe tehnologie, pe post de salvator al omenirii.

3.Joc final (EndGame) de Alex Jones
Dupa parerea mea ENDGAME nu este despre vreo teorie a conspiratiei, ci este un documentar efectiv construit pe baza declaratiilor celor care fac parte din acest grup teribil de secret.
Am fost foarte atenta la declaratiile celor implicati, iar Alan Jones este un jurnalist reputat si cu experienta, care nu a facut altceva decat sa puna cap la cap informatiile, ceea ce constituie o premiera in ceea ce priveste agenda neagra a acestui grup globalist. Mai mult de atat a scos la iveala atrocitati ale istoriei comise in numele banului si a rupt cenzura media dupa o tacere de 60 de ani.


4.
Îngerul digital
Un documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia. Este până acum singurul film de acest gen care aduce o perspectivă duhovnicească ortodoxă în această privinţă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra