Tastatură pentru blonde

Creatorii tastaturii pentru blonde au început totul ca o glumă dar se pare că de la o glumă săa apară si blonde interesate de așa ceva.
În primul rând tastatura pentru blonde e o tastatură normală. Are 103 taste, conexiune pe USB și poate ceea ce contează mai mult este culoarea roz.

Situle Keyboard for Blondes Website explică și de ce e roz tastatura:
-Rozul este noul negru! Această tastatură este pentru oricine a avut vreodată un moment de blondă sau ... două, are un bun simț al umorului și îi place să se distreze. Dealtfel a fi blondă nu constă numai în culoare părului.
Un alt lucru distinctiv al acestei tastaturi față de una obișnuită sunt textele de pe 64 de taste, cum ar fi: "Opps" pe tasta DELETE, "The Big One: 'I Need My Space' Key" pe tasta de SPACE, sau "Yes! I want it!" pe tasta ENTER. Iar o parte din taste au texte speciale cum ar fi: "OMG" pe tasta O, "LOL" pe tasta L, si "XOXO" pe tasta X.
Alte taste funny:
  • TAB = "Useless Key"
  • Tilde/Tick = "Any Key"
  • Caps Lock = "Warning size XXL letters"
  • Shift = "Smart Blonde Button"
  • Esc = "No!"
Tastele numerice sunt numerotate ca pe zaruri, diferența e că sunt 10 fețe, și tastele direcționale prin semne specifice. Dar poate cel mai interesant lucru este reprezentat de sunetele pe care le scot unele taste sau combinații de taste.
Tastatura se vinde pe situl producătorului cu 49,95$

Comentarii

Anonim a spus…
ăştia au uitat tasta "cârnat"
(şi tu ai uitat să-mi dai credit pentru că ţi-am trimis link la tastatura pentru blonde)

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra