Străinii se "cacă" pe ţara noastră

Azi ascultând un radio online Radio Popular, aud o ştire cum că peste ţara noastră a plouat cu căcat. Am crezut că n-am auzit bine cum să zică aşa ceva la radio, dar crainicii nu mai puteau de râs în direct, aşa ca mă apuc şi caut şi eu pe net să văd cum şi de unde au scos aştia chestia asta, şi aflu că e ceva adevarat.

Locuitorii Craiovei au experimentat , marti seara 22.01.2009, o ploaie mai ciudata. Doua avioane si-au golit WC-urile deasupra orasului provocand confuzie, dar mai ales scarba, in randul oamenilor. Pentru o perioada de timp craiovenii nu au stiut nici macar ce este lichidul maron care pica din cer.
"Am crezut ca a inceput sa ploua, dar cand m-am uitat pe haine era ceva de culoare maron, care mirosea a WC. Am crezut ca este vorba de excremente de la ciori, dar erau fecale care veneau de sus" a spus , scarbit, un craiovean.
Potrivit Cancan, cel mai afectat de ploaia de fecale a fost un patronul unei societati care efectueaza lucrari din marmura. Excrementele i-au patat toate lucrarile omului care sustine ca i-au fost provocate daune de 100.000 de euro.
Autoritatile nu au putut ramane indiferente fata de aceasta situatie. "Am preluat probe si vom lua masurile ce se impun in clipa in care vom sti cu exactitate ale carei companii erau avioanele. Acestia nu trebuiau sa goleasca containerele in zbor, ci doar la aterizare", a declarat, Marian Voinescu, directorul Inspectiei Sanitare de Stat Dolj.
Sursa: 7est.ro

Aşa că se pare că de la început de an a dat norocul peste noi.

Comentarii

Anonim a spus…
:))))))))))
exact numai in romania se putea intampla asa ceva. Macar acum nu ne mai putem plange ca o sa fie recolta proasta la toamna. Baietii ne-au facut un serviciu, fertilizandu-ne ogoarele din Craiova.

Oricum ceva "pute" in povestea asta, si nu e de la caca :))

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra