Urmașul lui Matiz

Clasicul Matiz va fi inlocuit, in 2010, de un model radical schimbat. Chevrolet a prezentat un prim preview al acestuia la Detroit.

Dupa ce anuntasera ca vor aduce la Detroit versiunea finala, gata de productie, a conceptului Beat, GM a amanat prezentarea inlocuitorului lui Matiz/Spark pentru Salonul de la Geneva. Normal, constructorul american nu si-a putut dezamagi fanii de la NAIAS 2009 si a venit cu o evolutie a conceptului mai sus mentionat. Conform oficialilor americani, Spark-ul de la Detroit este foarte aproape de forma sa finala, cele doua luni care ne despart de Salonul de la Geneva urmand sa fie utilizate pentru retusuri minore.


Cel care a facut oficiile la conferinta de presa de prezentare a lui Spark a fost presedintele GM North America, Troy Clarke. Desi americanii priveau cu ochi buni, pana nu demult, doar modelele ceva mai voluminoase, schimbarile economice recente au determinat o reevaluare a optiunilor si o abordare mai prietenoasa a segmentului mini. In aceste conditii, anuntul facut astazi de oficialii GM, in care Spark a fost numit un model gata de plecare pe piata din SUA in 2011, nu a mai mirat pe nimeni.

Continuare: automarket.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra