Vrem altă Românie sau vă rupem capu

Azi am de gând să vă împărtăşesc şi vouă două filmuleţe, unul funny şi altul ceva mai dur, dar nu suficient de dur că să nu vă puteţi uita.
Primul filmuleţ se referă la legea nr. 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice.
Puteţi vizita şi situl celor de la HappyFish unde sigur ve-ţi mai găsi căte ceva interesant.


Următorul e cu 2 ciobani, unul mai cioban ca altul, vă las pe voi să decideţi care e ciobanul şef (Tolea VS Smărăndescu)

Comentarii

Anonim a spus…
Primul filmulet nu ma intereseaza.
Al doilea descrie cu succes fauna Romaniei. Adica, vazand acele exemplare de schilozi incordati, care merg ei cu capul pe sus si mainile la 40cm de corp (din cauza muschilor super dezvoltati, evident) mi-am adus aminte unul din motivele pentru care ma bucur ca am plecat in alta tara.
In Romania orice carnat este un smecher si orice ratat stie bataie. Pe naiba. Puterea lor sta in numarul mare de idioti nicidecum in bataie.
Cat despre partea sportiva a ceea ce s-a intamplat... denota cat de buni sportivi sunt amandoi. Un meci de rahat, cu niste "sportivi" care lasa muuuuuuuult muuult de dorit.

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra