Legea stocării convorbirilor telefonice a ajuns la tribunal

Comisariatul pentru Societatea Civilă chemat în judecată compania Orange, solicitându-le judecătorilor să nu permita stocarea convorbirilor telefonice nici cand vine vorba de autori şi cu atât mai puţin de continut.

ONG-ul le cere judecatorilor sa oblige Orange sa nu stocheze convorbirile telefonice. Compania sustine insa ca este obligata sa respecte legea adoptata de Parlament.

Legea contestata de ONG a fost adoptata ca urmare a unei directive a Consiliului Europei.

Avocatul ONG-ului a cerut Instantei sa trimita dosarul la Curtea Constitutionala. Mai mult, scandalul interceptarii telefoanelor este analizat si de Curtea Europeana de Justitie.

Se pare că se mişcă ceva în această controversată lege de spionare, dar ştiţi că si noi personale fizice am putea da în judecată Orange, pentru că în contractul cu ei semnat se asigură confidenţialitatea datelor, aşa că pe mine nu mă interesează legea pe care le-a dat-o Guvernul şi i-a obligat să facă asta eu vreau că ei sa-şi respecte contractul încheiat cu mine. Aşa că dragi cititori şi români încă sunt şanse de a împiedica urmărirea noastră.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra