Senzaţional, Windows 7 va fi gratis!

Într-o mişcare fără precedent pentru întreaga suflare IT, Microsoft a decis să ofere Windows 7 gratuit pentru toată lumea. Mai mult, pe viitor, toate versiunile de Windows vor fi open source! Orice programator va putea folosi codul sursă de Windows pentru a crea propriile ecrane albastre pe care să-şi pună semnătura.

Cu această ocazie, Microsoft va deveni organizaţie non profit, având ca scop doar satisfacerea utilizatorilor şi cerinţelor venite din partea Uniunii Europene. Veniturile companiei americane se vor baza, ca în cazul oricărui producător de software open source, exclusiv pe donaţiile pe care utilizatorii vor binevoi sau nu să le facă. În semn de suport pentru decizia istorică luată de Microsoft, Steve Jobs a hotărât sa-şi vândă iPhone-ul şi să doneze banii obţinuţi pentru sprijinirea tinerei fundaţii non profit.

La auzul veştii, fanii pinguinului singuratic au decis să abandoneze animalul în pădurea tropicală şi să instaleze versiunea beta de Windows 7. Satisfacţia acestora a fost atât de mare când au observat că wallpaper-ele se schimbă singure iar ferestrele se lipesc automat de marginea ecranului, încât au decis să ridice o statuie în cinstea lui Steve Balmer pe care să o monteze în faţa sediului Google. La inaugurarea statuii se va ţine un moment de reculegere în cinstea victimelor făcute de Windows Vista.

Continuare articol: go4it.ro

Comentarii

Anonim a spus…
vrajeala

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra