Viitorul în mâinile altora

Pentru că la televiyiunile din România e la modă scandalul şi vedetele de carton care nu ştiu ce să mai inventeze să apară pe sticla prafuită a televizorului, vă propun să urmăriţi două documentare care să ne facă să mai reflectăm la viitorul nostru, care e condus de alţii.

ANGELS AND DEMONS
REVEALED
Teoreticienii conspiraţiei au vorbit de Illuminaţi, considerat a fi un secret pentru societate cu legături cu masonii care au fost la putere în spatele scenei pentru multe dintre cele mai importante evenimente şi haotic din ultimii trei secole. În timp ce puţine dovezi ale existenţei unei organizaţii a Illuminati a fost pentru prima dată descrisă în 1700 târziu, acest documentar încearcă să demonstreze că grupul nu mai exista, dar a ramas planificat un atac devastator asupra lumii. Îngeri şi Demoni prezintă argumentul că Illuminati sunt implicaţi într-un complot împotriva Bisericii Catolice şi Vatican, şi-au stocurile de arme neobişnuite pentru a controla guvernele din lume.


The Real Face of the European Union
Cea mai mare parte a Uniunii Europene de astăzi este o ineficientă conglomerare de state conduse de un guvern unic, politicieni de carieră nerăbdători să le garanteze supravieţuirea în condiţii de siguranţă în cuiburile UE cocoloşiţi de nesfârşita birocraţie. Multe state nu prea văd o ameninţare în acest moment. Ei cred că o soluţie integrată de Europa are sens, că s-ar împiedica orice şansă a unui al treilea război European; că este modern, transmite modul de gândire pentru a merge mai departe. Nimic nu putea fi mai adevărat. Comunitatea Economică Europeană (CEE) a început ca un acord de liber schimb în 1972. Azi Uniunea Europeană este pe cale de a deveni un superstat federal, complet, cu o monedă, un sistem juridic, o armată, o forţă de poliţie - chiar propriul imn national. În acest nou documentar socant viitorul UE intruşi şi comentatori, de autorul independent Phillip Day se referă la istoria şi obiective ale Uniunii Europene, precum şi la tulburarea, irevocabile implicaţii, acest nou guvern este pentru fiecare cetăţean. Fie că privitorul este pentru sau împotriva participării, acest film ne pune întrebări frământăoare, pe care sursele media refuză să se le confrunte. Federaţia sovietică avertizează UE asupra dictaturii

Comentarii

Unknown a spus…
Ești în datorii? aveți nevoie de asistent financiar pentru a îmbunătăți afacerea dvs. ??, sau de ambalaj? etc, te-ai dus în jos în mod constant ?, îngrijorat nici mai mult, doar contactați doamna Rosita D, prin (dawsonrositaloans@live.com)

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra