Pentru libertate

Dupa cum poate ati aflat de pe la canalele de stiri, moldovenii s-au razvratit impotriva comunistilor care au castigat alegerile desfasurate pe 5 aprilie 2009.
Pentru a citi mai multe amanunte despre aceste manifestari ale tinerilor moldoveni puteti citi destule din presa online interna si international, mai putin cea interna a Moldovei, pentru ca puterea actuala a blocat cam toate site-urile si canalele de stiri interne, ceea ce si la noi in 89 era sa se intample daca nu se patrundea in TVR pentru a prelua conducerea.
Cu un procent de castig de peste 50% al comunistilor totul miroase a frauda electorala, dat fiid si faptul ca Moldova a devenit una din cele mai sarace tari ale Europei dupa atatia ani de conducere comunista. Nu cred ca un procent asa de mare sa voteze ceva ce nu a adus nimic nou in tara aceasta.

Daca vor reusi sa obtine noi alegeri ramane de vazut, daca vor avea o coducere democratica la fel, idee e ca si democratia e tot o dictatura imbracata intr-o alta forma, dar care macar iti da putina speranta ca o vei duce mai bine.

In speranta ca moldovenii vor reusi sa dea acest comunism jos de la putere si sa intre si ei odata in lumea civilizata, chiar daca asta le va lua mult timp, Romania chinuindu-se de 20 de ani si nereusid foarte multe, le doresc multa tarie si vointa in a lupta pana la capat.

Votati pentru o Moldova libera si democratica.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra