Tatuka face legea

Încă o încercare eşuată pentru alegerea preşedintelui în Republica Moldova. Parlamentul s-a întrunit, joi, pentru a doua oară, în încercarea de a alege un nou şef de stat.
Partidul Comuniştilor şi opoziţia nu au reuşit, însă, să ajungă la o înţelegere. La începutul şedinţei de joi, comuniştii au propus amânarea sesiunii pentru data de 3 iunie.
Deputaţii comunişti au motivat amânarea prin faptul că joi este sărbătoare.
Propunerea a fost adoptată, astfel că şedinţa a luat sfârşit în mai puţin de 10 minute.

Sursa: Antena3.ro

Urmaresc, foarte des ce se mai intampla in Moldova si tot astept sa se sfarseasca odata cu alegerea noului presedinte, dar se pare, ca comunistii care inca sunt la putere nu si-au gasit un alait in opozitie care sa le dea acel vot care le lipseste pentru alegerea presedintelui.
Pe 20 mai a fost prima tentativa de alegeri care nu au intrunit numarul de voturi necesare alegerii presedintelui, asa ca s-a propus o noua data 28 mai, si iata ca de aceasta data n-au mai votat presedintele, ci au votat amanarea alegerii presedintelui pentru 3 iunie, pe motiv ca astazi e sarbatoare mare, (Inaltarea Domnului Isus). Deodata devin si credinciosi comunistii, cand au votat ziua de 28 pentru alegeri nu s-au gandit ca e sarbatoare.
Uite asa Tatuka (Voronin) reuseste sa-si mai prelungeasca sederea premum si cumul de functii (3 la numar) fiind si platit pentru fiecare functie pe care o detine.

Astept cu nerabdare data de 3 iunie sa vedem, ce se mai intampla, reuseste sa corupa vreun membru al opozitie pentru votul de aur, sau gaseste o alata metoda de eschiva pana v-a gasi solutia care sa-i convina.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra