BING bang

Microsoft a lansat la sfarsitul lunii mai un nou motor de cautare denumit BING.
Microsoft nu va castiga masiv cota de piata cu motorul de cautare Bing, lansat foarte recent, ci piata va avea numai temporar un interes pentru aceasta aplicatie, a declarat Carol Bartz, CEO al Yahoo. Ea a mai spus ca Yahoo nu e presata sa vanda divizia de internet search catre Microsoft si ar fi fost mai bine sa nu se fi vorbit deloc de o alianta Microsoft - Yahoo, scriu agentii internationale de presa.
Bartz spune ca Bing va ajuta Microsoft sa-si mai imbunatateasca pozitia pe piata motoarelor de cautare, unde in prezernt are sub 10% in SUA, unde Yahoo detine 20%. Sefa Yahoo spune totusi ca Microsoft nu-si va imbunatati semnificativ pozitia cu motorul de cautare Bing care va starni numai temporar interesul publicului.
Microsoft spune ca fata de concurentii sai ofera cautari mai relevante, sorteaza rezultatele pe categorii ajuta utilizatorul sa ia mai usor o decizie in timp ce cauta anumiti termeni.
Sursa: hotnews.ro
Asa ca incercati si voi acest motor de cautare, daca va satisface necesitatile ma bucur ca v-am fost de folos cu aceasta informatie, daca in schimb va dezamageste, sa nu spuneti la nimeni ca ati aflat de la mine despre acest Shearch engine

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra