Home 2009

Home este un film care nu trebuie sa-l ratati, este un film care te poate impresiona pana la lacrimi cu imagini foarte spectaculoase.

Nici un cuvant de'al meu nu are sens acum... e inutil. Imaginile si toate semnificatiile ce stau in spatele cuvintelor spun volume intregi de probleme ce trebuie reparate de oameni pentru o viata mai buna.

Filmul l-am vazut in varianta divx pentru ca varianta de pe youtube nu are subtitrare in romana si n-am vrut sa raman cu fraze neintelese. A fost o poezie sublima... perfecta. Totul a fost luat logic si fluent, pas cu pas, legatura cu legatura. Trebuie vazut neaparat... ca asa, incet, incet se schimba mentalitati. Totul e sa vrem si sa putem.

Filmul il gasiti aici si este si la o calitate HD foarte buna. Vizionare placuta!

Comentarii

Maria a spus…
Un film care sincer m-a marcat, iar daca asa avea puterea sa conduc aceasta lumea as schimbao numaidecat. Daca vrem ca, copiii nostri sa traiasca pe acest pamant si sa se poata bucura de viatza asa cum am facut si noi pana acum trebuie sa facem ceva si sa contribuim fiecare cu ceva la aceste schimbari.
Oricum noi ca oameni simpli e greu sa facem ceva fara ajutorul celor care detin fraele aceste tari, lumi.
Anonim a spus…
Un film excelent, care ar trebui sa-l vada cat mai multa lumea, in special cei care detin saci de bani si nu le pasa de ceea ce ii inconjoara, crezand ca, cu acei saci poti sa faci orice.

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra