Politia Capitalei si pe Messenger!

Politia Capitalei si-a deschis, pe site-ul oficial, o linie de messenger prin care va putea comunica cu bucurestenii. Incepand de luni, locuitorii Capitalei vor putea afla, adaugand id-ul de Yahoo! Messenger dgpmb01, informatii direct de la politisti, informeaza NewsIn.

Deocamdata, politistii vor sta pe messenger doar doua ore pe zi. Apoi, daca bucurestenii vor apela in numar mare la ei, programul online va fi permanent.

"Se poate discuta on-line 24 din 24, in timp real. Raspunsurile prin acest sistem vor fi cu caracter utilitar, nu vor putea fi rezolvate sesizarile cetatenilor referitoare la anumite cauze penale", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Articol preluat de pe hotnews.ro
Asa ca dragi internauti, mesengereni sa aveti grija cui ii dati accept in lista voastra, ca nu cumva sa intre politia in casa voastra prin mess, ne-mai fiind nevoie sa sparga usa.
Sau poate nu aveti cu cine va buzz-ui, asa ca politia iti sta la dispozitie. Cand iti fura cineva ceva, deschizi mesul si-l reclami, cand ai fost implicat intr-un accident la fel, si multe altele. Eu zic ca va avea un real succes acest demers. Stau si ma gandesc cat de lunga va fi lista de mess a politie, dar mai ales la ce program de messenger s-au oprit (Google Talk, Yahoo Messenger, MSN Live, etc.), daca stie cineva raspunsul la aceasta intrebare rog sa lasati un comment.

Comentarii

Anonim a spus…
Bai carnat, aici carnatu' sef
esti chior? n-ai vazut la ce ai dat copy-paste? srie mare in articol: Yahooo! messenger
Mickwin a spus…
Domnu sef de carnati, multumesc de lamurire, ideea e ca m-am uitat la imaginile video din articolul original, iar mesul celui care se face ca vorbeste cu un asa zis contribuabil arata a altfel de mess, decat yahoo.
Oricum merci de informatie, ca altfel ramaneam cu intrebarea

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra