10 din mai multe despre Michael Jackson

1. Patul cu oxigen
Pentru frumusete si pentru a trai mai mult, Michael obisnuia sa doarma in acest tub cu oxigen pe care l-a donat mai apoi unui centru medical din California. Se pare insa ca nu l-a ajutat prea mult.

2. Michael Jackson a patentat pantofii anti-gravitatie.
Michael Jackson a inventat si a patentat pantofii ce iti ofera posibilitatea de a te apleca atat de mult incat dai impersia de sfidare a gravitatiei. Pentru melodia “Smooth Criminal” au fost inventati acesti pantofi.

3. Michael suferea de o boala genetica rara.
“Alpha-1 antitrypsin deficiency” asa se numea boala de care suferea Michael. Sufera de aceasta boala 1 la 8.000 de oameni.

4. Billie Jean a fost primul video pe MTV al unui om de culoare.

5. Jocul Michael Jackson.
Pe cand acesta era un star semi-excentric, Sega a creat un joc video despre el, numit Michael Jackson’s Moonwalker. Iar daca vreti chiar sa jucati acest joc il puteti descarca de aici.


6. Cel mai mare dans Thriller.

In 2008 peste 4.000 de persoane s’au costumat precum cei din videoclipul Thriller si au dansat pentru celebrarea albumului.


7. Michael era vegetarian.
8. Super-eroul lui favorit era Morph din "X-Men".
9. "Thriller" ramane cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor.

10. Jackson detinea drepturile de difuzare pentru imnul statului Carolina de Sud, "Carolina on My Mind".

Si in incheiere cateva imagini de la unul din ultimele inregistrari cu MJ pregatindu-se pentru cele 50 de spectacole care urma sa le aiba.

Comentarii

Anonim a spus…
Vezi frate ca asta nu e video din ultimele pregatiri=)))))) penal.. asta e un video din 2006 in primu rand nu erau fani la pregatiri...asa ca ..... :-$ poti sa l stergi

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra