Cinematograf drive-in din România

Românii se pot bucura de acum înainte de primul cinematograf drive-in digital din ţara noastră. Acesta a fost lansat, în zona de nord a Capitalei, iar investiţia se ridică la aproximativ un milion de euro. Lansarea oficială a avut loc prin proiecţia filmului "Ice Age 3".
Primul cinematograf drive-in digital din România, deschis încă de la 1 iulie, a fost realizat după modelul unui cinematograf similar din Frankfurt, Germania. Situat în partea de nord a Capitalei, drive-in-ul are o capacitate de aproximativ 300 de maşini şi un ecran de 10 metri înălţime.

Ideea este foarte simplă: parcaţi maşina, setaţi frecvenţa radio şi filmul poate începe.
"Este acel concept pe care îl ştim din filmele americane şi anume a viziona un film de pe bancheta maşinii tale, în confortul maşinii tale", a declarat Loredana Croicea, director Marketing.

Avantajul cinematografului drive in este că puteţi viziona filmele preferate într-un mod cât mai comod.

Imaginile sunt redate de un proiector digital iar sunetul ajunge la spectatori chiar prin intermediul casetofonului maşinii, pe o frecvenţă stabilită dinainte.

Încă din anii 1930 americanii au fost înnebuniţi de acest concept, mai ales că puteau să vină cu familia la cinema, chiar şi cu cei mici şi gălăgioşi, fără a deranja pe nimeni. În anii '50 - 60', nu exista american care să nu fi mers cel puţin odată la un astfel de cinematograf.

Articol preluat de pe Antena3.ro

De ce am preluat aceasta sitire? Pentru ca m-am gadint ca poate sunt persoane ce nu stiu ce inseamna cinematograf drive-in.

Oricum parerea mea despre asa ceva este una nu tocmai buna, mai ales citind articolul, mi-am dat seama ca daca vrei sa vezi un film calumea si confortabil trebuie sa ai si o masina pe masura, care sa-ti ofere un confort fizic cat si dotari audio de calitate. Apoi in alta ordine de ideei americanii sunt cam prosti, nu ca nu stiam dar, daca lor le-a placut asa ceva, mie unu nu mi-ar place sa stau in masina sa sa ma uit la un ecran urias, in masina stau atunci cand vreau sa ma deplasez undeva mai repede. Daca ma duc cu familia la un astfel de cinema cred ca singurele care se vor bucura de confort vor fi persoanele din fata, ca cele din spate nu cred eu ca vor bebeficia de confortul dorit.

Eu unu nu vad o afacere de succes, dar poate ma insel, sunt prea clasic, dar sincer cred ca vor fi mai mult claxoane, faruri, avarii , manele, tigani si nu in ultimul rand bashhini de moviedrive.

Comentarii

carnatul sef a spus…
bai carnat, eu unul o vad ca o afacere de succes tocmai din motivele pe care le-ai enumerat: "claxoane, faruri, avarii , manele, tigani si nu in ultimul rand bashhini de moviedrive."
deci daca as fi patron de cinema drive-in m-ar durea in cur de confortul clientilor, bani sa iasa, nu?
Mickwin a spus…
Tu te-ai duce la moviedrive?
carnatul sef a spus…
daca ma gandesc ca am masina antifonata bine, si pe scaune sport de piele de la BMW stai foarte confortabil, poate ca da :D
carnatul sef a spus…
si daca as fi patron m-as duce zilnic cu placereeeee!!! sa curga baniiiiii... :D

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra