BMW consum mic?

Cel mai economic model din gama BMW va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt.Noul BMW 320d EfficientDynamics Edition consuma 4.1 litri de carburant la 100 de kilometri in regim mixt, in ciuda faptului ca dezvolta 163 CP.
BMW a dezvaluit detaliile noului 320d EfficientDynamics Edition, pe care il va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul impresioneaza prin consumul de carburant scazut, dar si prin faptul ca emana doar 109 grame de CO2 la 100 de km. Astfel, motorul de 163 CP si 360 Nm consuma doar 4.1 litri la 100 de km parcursi in regim mixt. Versiunea EfficientDynamics Edition are cel mai scazut consum din intreaga gama BMW si ofera cel mai scazut nivel de emisii.

Motorul diesel de 2.0 litri al acestui model are un bloc motor din aluminiu, iar turbocompresorul beneficiaza de geometrie variabila pentru partea de admisie. Sistemul de injectie este de tip common-rail, iar propulsorul lui 320d profita si de avantajele injectiei directe de combustibil, alaturi de un set de injectoare piezo-electrice, care au o precizie deosebita.Volanta acestui propulsor este de tip masa dubla, si incorporeaza un pendul special, adaugat pentru a reduce forta centrifuga. Diferentialul lui BMW 320d EfficientDynamics Edition are un raport mai "lung", pentru a oferi o economie de carburant sporita.

Sursa: automarket.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra