Detectati orice PC conectat la reteaua voastra wireless

In primul rand precizez ca programul care-l voi prezenta in acest articol se adreseaza doar celor care se conecteaza la internet printr-un router wireless.
Zamzom Wireless Network Tool este aplicatia care va arata ce PCuri, de obicei laptop-uri sunt conectate prin propria voastra retea wireless. Daca stati la bloc si va conectati printr-un router wireless deoarece este mai simplu si nu trebuie sa va trageti firul prin tot apartamentul, sa fiti aproape convinsi ca si alti vecini care au laptop-uri vor putea sau chiar se conecteaza prin la router-ul vostru.

Programul este foarte simplu si ofera datele esentiale despre cei care sunt conectati: IP, MAC (acesta estenumarul placii lor de retea) si numele calculatorului (e vorba de numele dat ca si utilizator in LAN cand se instaleaza windows-ul).
Daca vi se pare ca viteza la internet nu este cat stiti ca au altii prin fir de la acelasi provider, doar ca voi aveti tot prin fir si v-ati pus un router wireless in casa va recomand Zamzom Wireless Network Tool pentru a descoperii eventualele "surprize". De asemenea nu uitati ca la toate conexiunile wireless poate fi setata o parola la conectare, dar sa stiti ca sunt persoane care pot sparge si intercepta foarte usor astfel de transmisii prin unde.
Conform dezvoltatorului softul poate rula din pacate doar pe Windows Vista (probabil si Windows 7) si necesita .NET Framework. In mod normal .NET Framework este inclus in orice Vista si 7, doar daca nu a fost scos din kit-ul de instalare de catre voi.

Download aici.

Sursa: newsitc.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra