Ideei de Cartea Recordurilor

Un nou record mondial asteapta sa fie inregistrat. Si asta dupa ce o companie producatoare de mobila, a realizat un videoclip in care reprezentantii si muncitorii sai se jucau domino cu... saltele. Potrivit "Daily Mail", piesele de domino au fost inlocuite cu saltele, mai exact 41 si in spatele fiecareia statea cate o persoana.



Jocul personalului de la Bensons for Beds, din Tewkesbury, Gloucestershire, incepea in momentul in care fiecare participant se lasa pe spate, incepand astfel un "efect domino", care le rasturna pe celelalte 40 ramase. La final, ultima persoana care cadea ateriza pe o curea de transport, unde i se dadea un ursulet de plus, o masca de somn, o pilota si o perna. Apoi, salteaua facea drumul catre o platforma si apoi in spatele unei dube de livrari, unde era lasata pe scheletul unui pat.

Cireasa de pe tort o reprezinta o tanara, care se strecoara in pat, langa cel adormit. Apoi duba isi inchide usile si patul nou asamblat, impreuna cu ocupantii sai, pleaca. Videoclipul, realizat pe 26 de iulie, ar putea intra in Cartea Recordurilor, dupa ce reprezentantii sai au declarat ca trucul firmei de mobila nu a mai fost incercat pana atunci, mai noteaza sursa citata.

Sursa: ziua.net

Asa ca daca cineva dintrei voi are ideei de un record de Cartea Recordurilor, si are si nevoie de ajutor il rog sa lasa un comment.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra