Un pui de extraterestru?

"Un pui de extraterestru" a fost găsit, în mai 2007, de nişte fermieri într-o capcană pentru şoareci, acesta încă mai respira atunci când a fost descoperit, muncitorii înecându-l, relatează stirileprotv.ro, citând site-ul www.bild.de.
În mai 2007, un aşa-zis "pui de extraterestru" ar fi fost găsit de nişte fermieri într-o capcană pentru şoareci. Încă respira când au dat de el, povestesc bărbaţii.

Tot ei spun că micul "extraterestru" se zbătea şi scotea sunete atât de înspăimântătoare, încât au fost nevoiţi să-l înece. Au reuşit să-i curme viaţa abia la a treia încercare, ţinându-l ore întregi sub apă, potrivit sursei citate.

Fermierii au fost de acord abia la sfârşitul anului trecut să renunţe la preţioasa captură în favoarea cercetătorilor, care s-au şi apucat de teste, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Forma corpului neobişnuitei vieţuitoare prezenta caracteristici întâlnite atât la şopârle, cât şi la oameni. Creierul său era foarte mare, în special partea posterioară, care la om este responsabilă cu învăţarea şi memoria. Tocmai de aceea, oamenii de ştiinţă au tras concluzia că trebuie să fi fost o fiinţă extrem de inteligentă.

Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publică întreaga poveste şi a arătat în premieră fotografii cu strania vietate: "Sunt sigur că este real", a exclamat el. Maussan încearcă să dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de lângă cel capturat atunci când fermierii şi-au făcut simţită prezenta.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra