Editare foto online.

Aviary.com este un site preţios din acest punct de vedere, în sensul că îţi oferă o suită de aplicaţii pentru editare foto şi audio. Nu este exclus ca în curând să introducă şi un modul de editare video.

Foto online - de la bidinea la instrumente fine

Nu toată lumea e expertă în programe de editare foto, iar Photoshop-ul s-ar putea dovedi o soluţie mult prea costisitoare, mai ales dacă te limitezi la operaţiile de bază. Phoenix, editorul online propus de Aviary, include unelte simple pentru prelucrarea fotografiilor şi îţi oferă o interfaţă intuitivă - practic arată ca Photoshop şi oferă funcţiile de bază ale acestuia: crop, layere, filtre, Magic Wand, Transform ş.a.m.d.

Tutorial Phoenix online photo editor


Dacă doreşti unelte mai avansate, poţi încerca o suită complementară de programe, aflate tot pe aviary.com: Color Editor (Toucan), Effects Editor (Peacock), Vector Editor (Raven) şi Image Markup (Falcon). Toate acestea sunt însoţite de tutoriale bine realizate, care te ajută să înţelegi la ce folosesc şi cum se folosesc.

După editarea şi salvarea fotografiilor, le poţi trimite instant pe MySpace, FaceBook, Digg, Twitter, Stumbleupon sau Tumblr.
Sursa: go4it.ro
Editorul online aduce a Photoshop, dar ceva mai rudimentar, dar daca veti urmari si alte tutoriale va veti da seama ca se poat face lucruri frumoase si interesante cu aplicatia.
Pe site-ul celor care ofera aceasta aplicatie online puteti gasi mai multe tutoriale care va pot face sa deveniti un mare editor de imagini. Succes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra