Numere identice la Loto

La loteria naţională din Bulgaria au fost extrase două săptămâni la rând, pe 6 şi pe 10 septembrie, exact aceleaşi numere, deşi probabilitatea matematică ca acest lucru să se întâmple este de 1 la 4,2 milioane. Numerele 4, 15, 23, 24, 35 şi 42 au fost extrase în faţa camerelor de filmat şi a unei comisii independente. Vicepreşedintele loteriei a exclus varianta unei fraude, în timp ce autorităţile au deschis o anchetă. Pe 6 septembrie nimeni nu a jucat combinaţia câştigătoare, dar pe 10 au fost 18 persoane care au ales cele 6 numere. Fiecare dintre câştigători va primi 5.100 de euro.
Cred ca cei 18 care au castigat n-au stiut ce numere au iesit cu 4 zile inainte, sau le-au vazut la extragere dar nu s-au gandit nici un moment ca sunt identice cu ce s-a extras inainte. Asta e cine manaca rahat castiga, si eu mai incerc din cand in cand norocul, dar fara a manca rahat inainte, desi ma chinui sa-l inghit nu intra.

Comentarii

carnatul sef a spus…
oricum, se pare ca numai basinile sunt de tine, rahatul nu se prinde
Mickwin a spus…
Dar ce basinile nu pot fi castigatoare?, ca doar tot din aceiasi gaura ies, si miros la fel de urat si in plus mai iau si foc.

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra