Secretul unei căsnicii fericite?

Secretul unei căsnicii lungi şi fericite stă în a dormi în paturi separate, spune un specialist în probleme de somn. Nu numai că nu vor mai exista probleme de cine ia în braţe pe cine, dar cuplul va avea şi un somn liniştit.

Dormitul în paturi separate va avea un impact pozitiv asupra sănătăţii celor doi, dar şi a relaţiei, întrucât somnul prost creşte şansele de infarct, boli de inimă, dar şi divorţ, spune doctorul Neil Stanley.

Nu există niciun lucru bun referitor la somnul prost. Acesta îţi afectează atât sănătatea mintală, cât şi cea fizică şi emoţională.

Dacă unul dintre parteneri sforăie, paturile alăturate nu sunt o soluţie, iar ei ar trebui să doarmă în camere separate. Însă, dacă dorm perfect împreună, atunci nu trebuie să schimbe acest lucru', a mai precizat doctorul Neil.

Neil spune că tradiţia patului matrimonial a început în timpul revoluţiei industriale, când oamenii s-au mutat la oraş şi nu prea aveau spaţiu în casă.
În prezent, acest lucru deja nu mai este o problemă, iar a dormi bine noaptea este ceva la care ar trebui sa aspire toată lumea.

Sursa: click.ro

Asa ca am sa ma duc acasa si sa-i propun nevestii ca o sa dorm in cealalta camera. Asa ca daca nu va mai scriu pe blog inseamna ca m-a scos pe usa afara.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra