Tatuaj direct pe inima

Daca tot articolul precedent era despre dragoste, am zis sa va mai bag unu, nu chiar de dragoste, dar, poate va vine vreo idee de a va arata dragostea fata de iubita voastra si nu ati gasit un mod cat mai original, asa ca va sugerez un tatuaj pe inima.

Da exact ce ati citit tatuaj direct pe inima, salonul de tatuaje True Love Tatoos din Japonia iti ofera acum o sansa unica.

Nu este deloc o gluma, iar tatuajele sunt cat se poate de reale. Operatia dureaza aproximativ 3 ore, in functie de dificultatea tatuajului, si nu prezinta pericole majore desi, o recunosc chiar angajatii salonului, nu este intotdeauna lipsita de riscuri. Unul dintre impedimente este acela ca tatuajul nu este la vedere, dar ii poti demonstra iubitului sau iubitei ca acesta exista prin fotografiile realizate in timpul operatiei si prin filmul care reda integral modul in care a fost efectuat tatuajul.

„Nu este o operatie 100% sigura. Dar este mult mai periculos sa nu iti exprimi iubirea adevarata”, afirma unul dintre angajati.

True Love Tatoos nu duce lipsa de clienti si, in ciuda preturilor care urca pana la 12.000 de dolari americani pentru un tatuaj reusit, anunta ca a efectuat peste 500 de interventii artistice direct pe inima doritorilor. Tatuajele sunt realizate cu o cerneala speciala, care sa nu afecteze inima, dar sunt interzise celor care s-au dovedit alergici la cerneala. Exista chiar si o procedura de indepartare a tatuajelor, in cazul unor despartiri, dar ea nu este recomandata de catre specialisti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra