BMW C1-E

Si pentru ca avem si cititori ai acestui blog care poseda si cate un BMW m-am gandit sa le mai dau o idee pentru as intregi colectia acestei marci.

BMW a publicat informatii despre un nou scuter electric, aflat inca la stadiul de concept, dezvoltat de divizia sa Motorrad. BMW C1-E este o versiune mai performanta a modelului BMW C1, lansat in premiera in 2000. C1 a fost vandut in peste 10.000 de unitati in primul an din momentul lansarii, dar vanzarile au scazut brusc pana in 2002. Acesta a fost repede scos din productie. Scuterul electric BMW ruleaza cu ajutorul unei baterii litiu-ion. Informatiile despre puterea motorului si autonomia sa nu au fost inca facute publice.
C1-E pare a fi gata sa intre in productie reprezentand, totodata, incercarea celor de la BMW de a testa gradul de pregatire a pietei pentru un nou model de scuter, care este mai sigur si mai rezistent la intemperii decat o motocicleta, in opinia companiei.

Conducatorul auto este protejat cu ajutorul unei centuri de siguranta cu prindere in patru puncte.
Dezvoltarea noului C1-E face parte din proiectul European Safer Urban Motorcycling, care a fost initiat de BMW impreuna cu producatorul de scutere Piaggio si oficialitatile din orasele Barcelona, Londra, Paris, Roma la care se adauga o serie de firme non-profit si universitati.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra