Costumul care protejeaza de gripa porcina

Un producator japonez de haine a anuntat lansarea costumului "anti-gripa porcina", ale carui fibre ar fi capabile sa distruga virusul H1N1, anunta AFP. "Costumul anti-virus" va fi scos la vanzare incepand de sambata, iar un astfel de articol vestimentar va costa 52.290 de yeni - echivalentul a 400 de euro.
Lana din care este croit costumul contine dioxid de titan, o substanta chimica ce, expusa la lumina, permite descompunerea moleculelor unui virus, inclusiv H1N1, sustine fabricantul. In plus, dioxidul de titan ajuta si la reducerea mirosurilor urate, precum cel de tutun.
Producatorul "costumului anti-virus" s-a declarat increzator ca articolul vestimentar se va bucura de succes, mai ales ca japonezii sunt foarte preocupati de igiena, in special in perioade de epidemie.
Sursa: hotnews.ro
E posibil ca aceasta lana sa fie folosita si pentru sosetele celor care nu le schimba destul de des pe cat ar fi nevoie, sau petru cei care traspira si miros ca porcii bengalezi. Desi daca stau si ma gandesc ca incep astia sa opreasca apa calda si posibil si cea rece cu program din cauza datoriilor, cred ca as avea si eu nevoie de vestimentatie adecvata.
Daca o haine te poate proteja de un virus destul de mediatizat in ultimele luni, cred ca cercetatorii care cauta sa faca un vacin mai bine s-ar gandi sa faca un sandwitch care daca il manaci sa te fereasca de gripa procina.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra