Noile monitoare cu LED

Modelele Eco V2400 şi V2200 folosesc cea mai nouă tehnologie de iluminare a ecranului - LED (light-emitting diode) care prezintă avantaje evidente în afişarea unor imagini excelente, protejarea mediului şi reducerea consumului de energie electrică. Ambele sunt proiectate special pentru a nu exista pierderi de lumină, oferind o rată de contrast foarte înaltă de 5.000.000:1 pentru negru intens şi alb extrem. Aceste beneficii unice ale tehnologiei LED dezvăluie detalii imposibil de sesizat până acum şi variaţii infinite de culori, iar tehnologia BenQ Senseye 3 Human Vision amplifică claritatea şi calitatea imaginii chiar şi în cele mai întunecate scene.
Datorită stabilităţii sursei de lumină LED, noile modele BenQ din Seria V Eco oferă o performanţă lipsită de modificări ale intensităţii luminii, ideală pentru vizualizări de lungă durată şi un confort vizual sporit. În plus, tehnologia LED permite afişarea clară a imaginilor imediat după ce monitorul a fost pornit. Ambele noi modele din Seria V dispun de modul „Eco" pentru un consum de energie mai mic de 30%, fără a compromite calitatea vizuală.
Panourile cu LED ale Seriei V Eco sunt eficiente din punct de vedere al energiei electrice şi nu conţin mercur, consumând cu aproximativ 36% mai puţin curent electric decât monitoarele tradiţionale CCFL. În plus, noile modele sunt mai uşoare (-14,6%) şi mai subţiri (-21,2%) decât monitoarele CCFL cu dimensiuni asemănătoare ale ecranelor, permiţând o economie a ambalajului (+56%) şi o livrare mult mai eficientă.
Modelele Eco V2400 şi V2200 au primit certificări TCO 5.0, RoHS, EnergySTAR 4.1, EuP Energy, PC3R şi EPEAT Gold, urmând să primească certificare EnergySTAR 5.0, în noiembrie 2009. Mai mult, ambele au certificări Green Mark în Taiwan şi Environmental Label în China.
Monitorul V2400 Eco LCD LED backlight, 24" Full HD este lansat azi în Romania, modelul V2200 Eco de 21.5" urmând a fi distribuit în Romania începând cu mijlocul lunii octombrie. Preţul recomandat pentru V2400 Eco este de 1.199 lei, cu TVA inclus.

Comentarii

carnatul sef a spus…
Si unde l-au lansat? Pe Dunare? Vreau si eu!!!
Mickwin a spus…
l-au lansat intr-un magazin din romania, dar nu vreau sa-i pun numele ca nu da bani pentru asta. :D
horia panache a spus…
wow! 5.000.000:1 sunt curios cum ruleaza iar pretul nu e chiar rau in comparatie cu varianta de la LG

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra