SMS-uri moka!

Cu cativa ani in urma site-urile de unde se puteau trimite SMS-uri gratuite era cateva, de ceva vreme nu mai gasesti mai nimic, sau daca gasesti sunt cu bani. Desi astfel de situri dispar si apar, sper ca cel care vi-l prezint azi sa nu dispara asa curand si sa pastreze si modalitatea de trmitere gratuita a mesajelor.
Moove.ro ofera trmitere de SMS-uri si fara sa te inregistrezi, dar probabil o limita de 3-4 SMS-uri, iar daca te inregistrezi se spune ca poti trimite un numar nelimitat de SMS-uri. Eu personal am trimis unul fara sa ma inregistrez si in mai putin de 1 min. a ajus SMS-ul la mine. Daca va faceti cont pe acest portal puteti sa va creati o agenda cu cei carora le trimiteti SMS-uri, partea nasoala e ca nu se poate trimite acelasi SMS la mai multe persoane deodata, ci trebuie sa le trimit in parte la fiecare, in variata cu bani s-ar putea sa existe.
Nu inteleg de ce totusi operatorii de telefonie mobila nu implementeaza asa ceva pe portalurile lor, e mult mai simplu si mai usor sa scrii un SMS de la tastatura decat de la minusculele butoane ale telefoanelor. Curios este ca orange.md ofera aceasta facilitate celor care acceseaza pagina lor sa trimtia SMS-uri gratuite in reteaua proprie.
Oricum la cate minute dau operatorii in reteaua proprie cine oare isi pierde timpul sa trimita SMS-uri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra