Ce spune ciocolata preferata depre tine

Se pare ca pana si preferintele tale in materie de ciocolata spun celor din jur despre tine mai mult decat ti-ai imagina. Sau, cel putin, asa spune un articol de pe gomestic.com. Iata cele mai intalnite tipuri de ciocolata si ce se crede ca spun ele despre cei care le prefera. Daca este adevarat sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia.
Ciocolata alba - Iti place sa fii in centrul atentiei, sa fii cu un pas inaintea modei, sa fii cel care schimba lumea. Esti sociabil si compania perfecta pentru calatorii pentru ca esti interesat de istoria si cultura fiecarei tari, devenind astfel un ghid perfect.

Ciocolata cu alune – Esti o persoana plina de viata si mereu pusa pe sotii. Oamenii adora sa stea in preajma ta.

Ciocolata cu caramel – Esti dulce, iubaret si lipicios. Iti place tot ce este cald si pufos. La fel si in viata, iti place confortul. Cateodata esti putin cam nebun.

Ciocolata cu fructe – Esti o persoana libera in idei. Nu prea iei problemele in serios, esti mereu vesel si iti place sa iesi cu ceva in evidenta. Esti o prezenta de neuitat si iti place la nebunie aventura.

Ciocolata cu lapte – Esti o fire inocenta care traieste mai mult in trecut si in amintiri. Esti sincer, corect, dar foarte lipicios si pritenos, incat oamenilor le este imposibil sa nu te placa, nascand in ei dorinta de a te proteja.

Ciocolata cu lamaie – Vrei sa cuceresti lumea. Iti place mancarea picanta, bautura buna, muzica tare si compania prietenilor. Esti calm si sigur de ceea ce faci, dar extrem de prietenos.

Ciocolata cu lichior – Iti place sa culegi in viata cat mau multe experiente inedite. Stii ca lumea iti poate oferi lucruri de neuitat si esti gata sa treci prin probe de foc pentru a avea parte de toate. Esti lacom dupa necunoscut.

Ciocolata cu menta – Esti ganditor, introvertit, dornic de cunoasetere. Iti place la nebunie sa citesti si asa iti petreci mare parte a timpului liber. Pentru ceilalti esti o aparitie misterioasa dar extrem de interesanta.

Ciocolata cu migdale – Esti o persoana pasionala si iti place sa-i ajuti pe cei din jur. Esti foarte relaxata si cu o viziune pozitiva asupra vietii. Persoanele de sex opus sunt foarte atrase de tine.

Ciocolata cu nuca – Esti un visator caruia ii place ca uneori sa se retraga in propria lume. Crezi in dragostea adevarata, pura. Esti introspect, grijuliu, iubitor si sensibil.

Ciocolata de orice fel – Esti entuziasmat pentru tot ce ti se intampla in viata. Esti deschis la tot ce este nou, nu judeci pe nimeni si accepti oamenii asa cum sunt.

Ciocolata dulce-amaruie – Este o ciocolata mai sofisticata, asa ca tu esti un adevarat connoisseur. Stii care sunt lucrurile de calitate si in ochii unora pari usor snob. Iti place sa-ti deprinzi preferintele dupa ce ai studiat bine problema. Ai multa incredere in tine si poti parea putin arogant.

Ciocolata neagra – Iti place la nebunie luxul. Esti o persoana independenta si iti place sa ai viata in propriile maini. In luarea deciziilor, nimeni nu te poate influenta. Esti cu picioarele pe pamant si mai degraba materialist.

Ciocolata simpla – Esti in stransa legatura cu latura spirituala a lucrurilor. Esti serios si intens. Iti place sa stai mai mult singur desi ai prieteni, de cele mai multe ori foarte intimi.

Comentarii

carnatul sef a spus…
carnat, mie imi plac toate tipurile de ciocolata :D
deci eu unde ma incadrez? sau am o caracterizare speciala?

astept raspuns
Mickwin a spus…
Bineinteles ca ai o caracterizare speciala ca de aia esti sef de carnati. Adica esti o persoana care are toate calitatile adunate ale fiecarei ciocolate si di care se scad calitatile de carnat si vezi ce rezulta.
carnatul sef a spus…
pai si care sunt calitatile de carnat :-/
-picant;
-proaspat;
-semiafumat;
-afumat;
-crud-uscat;
-de gratar;
-de bere;
care din ele le scad din calitatile ciocolatei:D?

Postări populare de pe acest blog

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra