Ce spune sosul preferat despre tine

Ketchup, maioneza, mustar, sos picant, sos tartar? Alege-l pe cel care-ti place si vezi ce spune despre personalitatea ta.

Ketchup: Nu-ti place sa risti. Iti place sa te axezi pe lucrurile cu care te simti in siguranta, deja cunoscute. Nu-ti place schimbarea si rareori iti comanzi altceva in loc de ketchup. Eventual incerci de la altii sa vezi daca iti place alt sos, insa cu siguranta ca tot la ketchup vei ramane.

Din moment ce ramai la acelasi tip de sos, nu este nicio mirare ca esti o persoana loiala si ai o legatura foarte stransa cu familia. Oamenii se pot baza oricand pe tine si, atata timp cat nu incearca sa te schimbe, poti ramane cu cineva prieten pe viata.

Maioneza: Iti place sa te bucuri de tot ce inseamna lux. Atata timp cat iti place gustul la nebunie, nu te intereseaza ca este plina de calorii. Nu esti genul obsedat de retete de slabit sau exercitii fizice extenuante, asa ca nu vei scapa nicio ocazie sa te bucuri de ce-ti place. Asta si pentru ca esti extrem de indulgenta cu tine insati si cu cei din jurul tau, luand pe fiecare asa cum este fara sa judeci. Esti o persoana relaxata si prietenoasa, unele dintre cele mai atractive calitati ale tale.

Persoanele care prefera maioneza au tendinta sa-i rasfete pe apropiatii lor si sa se asigure ca au tot ce le trebuie. Nu-i intereseaza ce spune lumea, ce este la moda, care sunt prejudecatile si cerintele societatii. Le place sa fie ei insisi, se simt bine in pielea lor si sunt gata oricand sa se distreze.

Mustar: Tie iti place sa-ti asumi riscuri. Aroma putin iute a mustarului te energizeaza si te face sa vrei si mai mult. Esti indraznet si iti place ca si mancarea ta sa fie la fel. Probabil ca iti plac si mancarurile picante. Nu iti place sa stai pentru mult timp in acelasi loc si este foarte simplu sa ti se distraga atentia. Daca acum iti place un lucru, in secunda urmatoare l-ai uitat si fugi dupa altceva. Iti place sa vezi si sa faci cat mai multe lucruri.

Iti place sa iti intinzi mustarul pe tot ce mananci si la fel si personalitatea. Vrei sa lasi o amprenta asupra fiecarui loc pe unde ai trecut si asupra fiecarei persoane pe care ai cunoscut-o. Vrei ca oamenii sa iti asculte parerile dar sa si le si insuseasca si faci tot ce iti este in putinta sa-i schimbi pe cei din jur pentru a fi cum vrei tu. De aceea ii vei bate la cap sa incerce si ei mustarul si nu te vei lasa pana nu vor recunoaste ca le place.

Sos picant: Tie iti place sa incerci tot ce este riscant si aventuros in viata. Esti mereu pe fuga, cu gandul intr-o mie de parti, nu ai stare. Esti indraznet, incapatanat si nerabdator. Vrei sa primesti tot ce-ti doresti, si vrei asta in secunda respectiva. Iti torni sosul picant pe orice mananci si abia astepti sa simti cum iti lacrimeaza ochii si iei foc de la urmatoarea aventura.

Esti o fire spontana si energica si actionezi din instinct fara sa te gandesti la consecinte. Esti o companie extrem de placuta atata timp cat esti in toane bune. Cand te enervezi, lumea nu stie cum sa fuga din calea ta. In aceste momente, cand nu mai gandesti lucid, ai grija sa nu jignesti pe cineva prea tare pentru ca ai putea alunga de langa tine persoane importante.

Sos tartar: Sosul tartar este consistent, foarte cremos si un pic acrisor. Daca iti place sosul tartar atunci probabil ca iti place si sa asculti muzica de atmosfera in timp ce citesti o carte uitat intr-o atmosfera relaxanta. Esti o persoana extrem de creativa si iti place sa descoperi toate secretele vietii, insa faci asta intr-un mod calm, relaxat, visator, boem. Nu iti doresti lucruri scumpe, luxoase, extravagante ci lucruri confortabile, diferite, cu o nota de autenticitate.

Persoanele carora le place sosul tartar sunt introvertite si tacute la inceput. Dar pe masura ce le cunosti vei descoperi cele mai interesante firi. Au tot felul de preferinte si conceptii bine inradacinate si nu au de gand sa si le schimbe. Daca le place ceva, le place pur si simplu fara vreun motiv anume. Si, mai ales, nu au chef sa-si explice nimanui alegerile si actiunile. Daca ii respecti si le oferi libertatea sa fie in lumea lor cand au nevoie de asta, in rest vor fi o companie extrem de placuta, vei avea ce invata de la ei iti vor fi loiali daca reusesti sa ajungi sa te considere prieteni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra