Hartile Microsoft arata bine.

Hartile Microsoft sunt acum denumite Hartile Bing dupa ce au trecut prin Live. Un anunt recent ne aduce la cunostinta ca hartile au capatat noi facilitati si au fost modificate diferite aspecte din versiunile anterioare. Astfel controalele pentru navigare arata altfel, instrumente noi la baza meniului din stanga. Partea de zoom are elemente ajutatoare pentru a putea trece de la nivel de tara, oras pana la strazi. Parte de strazi am verificato la un oras care nu e asa de important si am observat o sumedenie de detalii stradale care la google maps nu le-am regasit.
Noul sistem pentru route este unul destul de bun, si faptul ca poti modifica un traseu pur si simplu tragand cu mouse-ul o ruta care nu-ti convine si sa o faci sa treaca prin alta parte.

Sistemul de embed mult îmbunatatitastfel ca printr-un click pe plic (din suita noilor instrumente): aveti alternativa unui link de trimis prin email sau IM, sau cod pentru embed. Click pe customize and preview şi veţi avea o fereastră, de unde puteţi alege dimensiunea, tipul de hartă, dacă să fie statică sau dinamică, cu nişte legături ajutătoare sau nu. Aveti mai jos un exemplu de embed facut de mine.
Pentru o idee cat mai buna despre facilitatile oferite de bing maps cititi aici, sau testati aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra