Mobila de bucătărie "high-tech"

Marian Şerban a introdus primul pe piaţa gălăţeană mobilierul cu sertare acţionate electric şi a inventat un sistem antibâjbâit pentru cei care se trezesc noaptea cu cerul gurii uscat şi merg pe întuneric până în bucătărie să bea apă.

Businessul "Optim Design" şi l-a început acum doi ani şi jumătate, după ce şapte ani a lucrat ca designer la un producător de mobilier: "Am pornit fără nicio strategie. N-aveam nimic planificat. Dimineaţă m-am dus la serviciu. La ora 10.00 mi-am dat demisia în două minute, fără certuri. Mi-am pus întrebarea ce fac: «Mă angajez sau o iau pe cont propriu? Angajat am mai fost, hai să o iau pe cont propriu şi, dacă e să nu meargă, văd eu ce fac»".

În urmă cu câţiva ani, era şic să ai sertare cu amortizor, ca, dacă cumva eşti brutal şi ai obiceiul să le trânteşti, să nu poţi cu niciun chip. Acum, ultimul răcnet în materie de sertare constă în motorizarea lor, pentru a-l scuti în totalitate pe client de efortul de deschidere-închidere a acestora.: "Cele cu acţionare electrică sunt sertare care, la o simplă atingere, se deschid, fiindcă au o unitate de antrenare, cu un motor miniaturizat.
Articol integral in gandul.info

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra