UPC şi RCS/RDS le întorc spatele clienţilor

În goana după noi utilizatori, operatorii îşi neglijează abonaţii. Departamentele de service ale UPC şi RCS&RDS sunt demult depăşite de numărul de solicitări. În cazul unei defecţiuni, personalul de la call-center te amână două săptamâni.

Tipu’ de la cablu, în varianta românească, nu vine niciodată atunci când ai nevoie, ci doar când are el timp. Din cauza disponibilizărilor masive din ultimii ani, tehnicienii de la service-ul cabliştilor ajung să-ţi rezolve problema chiar şi după câteva săptămâni de la sesizarea ta. Şi asta, chiar dacă în contract este stipulată obligaţia lor de a soluţiona o defecţiune în termen de maximum 48 de ore.

Motivul? În departamentele de întreţinere ale operatorilor de cablu cam suflă vântul. Adrian C. este angajat pe postul de tehnician service la UPC şi spune că aceste întârzieri sunt cauzate de numărul mic de angajaţi ai acestor departamente.

Şi la RCS&RDS întâlnim aceleaşi reclamaţii ca şi în cazul UPC România – durata mare a remedierii defecţiunilor, chiar dacă aici numărul angajaţilor a crescut de la an la an.

La Galaţi, clienţii operatorului UPC au reclamat faptul că 12 programe din grilă nu mai pot fi recepţionate decât cu UPC Digital. Şi asta, în condiţiile în care ei au încheiate contracte ce stipulează difuzarea acestora în format analogic. În acest caz, operatorul a fost amendat cu 15.000 de lei.
Pentru articolul integral si mai multe informatii intrati pe adevarul.ro
Alte articole cu privire la subiectul postarii:
Cluj: EXCLUSIV VIDEO UPC către clienţii care au primit somaţii: „Nu mai plătiţi nimic”
Cabliştii te execută pe nedrept

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra