reclame

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Yahoo Messenger 10, versiunea finală

A venit în sfârşit şi rândul variantei finale a mult aşteptatului Yahoo Messenger 10. Este proaspăt, aşa că nu ezita să-l descarci chiar acum de aici şi să îţi spui părerea.

În ciuda celor care aşteptau schimbări importante, dacă nu chiar revoluţionare, Yahoo Messenger 10 nu impresionează din acest punct de vedere. Nu aduce noutăţi nici multe şi nici revoluţionare. Există totuşi mici îmbunătăţiri, pentru a justifica lansarea unei versiuni noi.

În primul rând, a fost vizat modulul video. Convorbirile video beneficiază acum de o calitate mai bună a imaginii şi de câteva opţiuni suplimentare . Parcă merge şi mai fluent, fapt care îi va bucura pe cei care nu au o conexiune foarte rapidă la Internet.

În al doilea rând, tot cu titlu de noutate, avem lista de update-uri grupate în tab-ul Y!Updates. Acesta este situat chiar în fereastra principală, în dreapta listei de contacte. În Y!Updates găseşti toate noutăţile legate de contactele tale - update-uri activate de ei. De exemplu, acolo poţi vedea când îşi schimbă cineva status-ul sau adaugă ceva nou pe un anumit site gen Twitter sau Flickr.

O altă noutate, mai puţin interesantă pentru noi, este disponibilitatea interfeţei în mai multe limbi. Spun neinteresantă pentru că nu este şi în română.

1 comments:

Unknown spunea...

Salut,

Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum destinat locuitorilor orasului Galati. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ cu sectiuni de discutii care sa acopere toate zonele interesante pentru galateni.

Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.galatiforum.ro/
Pentru mai multe detalii: ana@leadsystems.ro

Numai bine,
Ana.