Yahoo messenger, instante multiple

Nu stiu cati dintre voi stiu, dar stiu ca multi ca sa foloseasca doua ID-uri de messenger logate in acelasi timp de pe un calculator folosesc diverse programe de Multi-messenger.
Eu va propun azi un truc mult mai usor si practic de a folosi yahoo messenger pe acelasi calculator cu mai multe conturi logate simultan. Defapt este vorba de instante multiple ale Messengerului de la Yahoo care se rezuma prin introducerea unei key in registri de la windows.
Iata care sunt pasii si cum trebuie sa procedati si nu incercati si altele daca nu sunteti un expert:
1. Se acceseaza butonul de START de la Windows si apoi se alege RUN
2. In minifereastra de la RUN se tasteaza in campul Open comanda: regedit.
3. Aici din partea stanga a ferestrei nou deschise se desfasoara urmatoare calea de pe semnul + al fiecarei inregistrati urmatoarele: HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test

4. Dupa ce este selectat in stanga "folderul" Test se da click in zona din dreapta si se alege din meniul contextual New, apoi DWORD Value si careia ii vom da numele de "Plural" (fara gilimele)
5. Dupa ce s-a creat noua cheie Plural se da dublu click pe ea si in campul Value data se scrie valoare "1" (fara ghilimele).
6. Se inchid toate ferestrele si se poate incerca deschidere messengerului si conectare cu un cont, apoi deschidere altui messenger si conectarea pe alt cont si tot asa.

Iata mai jos si un material video daca e mai usor sa priviti decat sa cititi, oricum modificarile se vor face de voi manual, Succes.


Comentarii

Anonim a spus…
MULTUMESC! FFFFF USOR A FOST. SUPER!
Mickwin a spus…
Ma bucur ca ti-a fost de folos, si sper sa mai revii, pentru ca vei mai gasi cu siguranta articole interesante

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra