Geoală sau Băseală

Cred ca majoritatea din voi ştiţi că ieri au fost alegerile prezidenţiale din România şi în care s-a luptat PSD-ul contra PD-L la fel ca în 2004. Aseară după ora 9.00 s-au dat şi rezultatele sondajelor în care 3 dintre ele (bineînţeles cele anti-Băsescu) îl aratau câştigător pe Geoană şi un sondaj pro-Băsescu câştigător pe Băse.

În fine ambii candidaţi s-au declarat la televizor şi în faţacelor adunaţi la sediile lor de partid învingatori. Nu m-am bucurat pentru nici unu pentru că oricum n-am votat, dar faptul că avem doi preşedinti de ţară ma făcut să cred că suntem unica ţară din lume unde se poate întămpla aşa ceva. Oricum la un scor aşa de strans în sondaje mă aşteptam ca fiecare din cei doi să-şi reprime bucuria şi să aştepte rezultate oficiale, pentru a se declara învingător pentru o zi.

Acum dimineaţă după sondajele parţiale ale Biroului electoral se pare că Băselă câştigă şi Geoală o ia la geoale. cred că se schiţează un mare scandal la aceste alegeri, precum şi mulţi hoţi.
Vreau o schimbare dar oricum nici una din cele două alternative nu-mi prieşte, decât să mai băselim ţara asta 5 ani, mai bine îi dăm la gioale, dar şi dacă îi dam o Geoală tot aia o să primim. În concluzie ambele rele sunt rele, alegem binele, dar unde o fi ascuns că nu-l zăresc.

Da, multi spun ca s-au culcat cu Geoana si s-au trezit cu Basescu. Ce sa zic? Consumul masiv de televiziune dauneaza grav informarii corecte. Treceti, dragilor, pe Internet; e o sursa mult mai buna de informatii.


Cu Geoală sau Băseală majoritate suflă'n oală.
Iei la Geoală dacă ai votat Băseală,
Iei Băşeală dacă ai votat o Geoală,
Orice ar fi, bine nu va fi.

Ţepeş Doamne unde eşti,
Vino să mai ţepuieşti,
Ai acum de dat la Geoală,
Findcă iar iese Băşeală,

Dacă Ţepeş ar trăi,
Băşeală dop ar primi,
Dop din ală acuţit,
De iar ajunge-n gât.

Dacă Ţepeş l-ar vedea,
Geoală s-ar speria,
Ar fugi singur în ţeapă,
Că să nu-l mai vadă odată.

UPDATE: Un banc facut recent cu prilejul acestor rezultate.

Culmea somnului :
Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra