King Arthur

Va intrebati cine e King Arthur? E greu sa va explic, dar prietenii stiu cine e Arthur, iar celor care nu stiu pot consulta wikipedia. Oricum nici prietenii nici cei care consulta google nu banuiesc ca defapt vreau sa va vorbesc despre un joc.

Este vorba despre o strategie in timp real, ce vede lumina zilei azi, 24 noiembrie 2009. Actiunea se petrece intr-o lume veche si mistica, in care ostile umane au de infruntat armatele intunericului.

Si ca sa amplifice putin lucrurile, avem la dispozitie un numar de vraji, atat ofensive cat si defensive. Jucam in numele regelui Arthur, si avem menirea de a fonda si conduce regatul Camelot. Dar ce impresioneaza cu adevarat este dimensiunea si realismul luptelor.

Armatele sunt compuse din regimente, si acestea la randul lor din soldati individuali. Drept urmare avem la dispozitie vaste ostiri, ce ocupa intreg campul de lupta. Pozitiile importante sunt ocupate de eroi, care in timp capata experienta si isi dezvolta abilitati secundare. Iar vraji ce transforma ziua in noapte sau provoaca furtuni sunt un deliciu grafic.

Si pentru ca am ajuns la grafica, trebuie sa spunem ca este foarte reusita. Proportiile intre unitati si cladiri sunt foarte corecte, peisajele sunt impresionante, iar vremea afecteaza comportamentul si desfasurarea luptei. Cerintele minime de sistem impun un procesor la 3 GHz, 1 GB de RAM, si placa video GeForce 6600 sau Radeon X700, cu 256 MB memorie. Iar recomandat ar fi un CPU dual core (C2D 6420 sau X2 5000+), 1.5 GB de RAM si placa video GeForce 8800GT sau Radeon HD 3850 cu 512 MB memorie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra