Cum creezi un stick bootabil cu Windows 7

Pentru ca vacanta mi s-a terminat si trebuie sa mai si muncesc sa supravietuiesc, e timpul sa readuc articole noi si pe acest blog interesante sper pentru cititori. Va doresc un an nou plin de impliniri si multa sanatate, la multi ani.

Acum sa trecem la lucruri serioase si sa vedem cum creem un stick bootabil cu Windows 7 cu doar cateva click-uri.

De ce ai avea nevoie de un stick bootabil

În principiu, poţi prefera să instalezi sistemul de operare de pe un stick din simpla comoditate. Pentru că se poate şi pentru ca nu te mai complici cu un DVD.

Sunt însă cazuri în care stick-ul USB este singurul mijloc prin care poţi instala un sistem de operare . De exemplu, dacă ai un netbook sau orice alt calculator pe care nu este instalată o unitate optică. În aceste situaţii eşti nevoit să apelezi la un stick USB.

Ingredientul minune este Windows 7 USB DVD Download Tool , o aplicaţie dezvoltată special de Microsoft pentru creearea facilă a stick-urilor bootabile cu Windows 7. Este o aplicaţie care permite şi celor mai puţin experţi în domeniu să realizeaze această destul de complicată, până acum, sarcină. Windows 7 USB DVD Download Tool poate fi descărcat de aici.

În afară de acest program, mai ai nevoie de un stick USB de măcar 4 GB şi de o imagine în format ISO a kit-ului de instalare.

Apoi NEXT, Next, next, FINNISH.

Continuare articol pe go4it.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra