Cine si de ce ne minte?

Conform unor stiri aparute cu vreo saptamana in media romaneasca, gripa procina a ucis 7 nu 122 de persoane cu cat am fost informati pana de curand.
Citez Articolul: Gripa porcină a ucis 7 români, nu 122! Peste 100 de decese

Numărul deceselor cauzate de gripa AH1N1 în România se ridică la şapte şi nu la 122, aşa cum arăta ultimul bilanţ al Ministerului Sănătăţii. La solicitarea Organizaţiei de Investigaţii

Jurnalistice, Ministerul a anunţat că autopsiile nu au confirmat că gripa nouă a cauzat decesele.
A fost confirmată prezenţa virusului în organism şi de aceea decesele survenite ulterior au fost pe seama infecţiei. Totuşi din cele 121 persoane decedate de gripă AH1N1, doar 86 au fost supuse autopsiei şi doar în şapte cazuri a fost confirmat decesul, cel mai probabil, din cauza gripei noi. Sunt datele remise de Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat.

În plus oficialii Ministerului au spus că toate persoanele bolnave de gripă AH1N1 care au decedat ulterior au fost declarate automat ca fiind decedate de gripă. Din răspuns nu reiese că acest diagnostic a fost verificat în vreun fel.

Mai multe puteti citi la articolul care fac referire. Dar nu-mi pot inchipui cum sa faci o asemenea greseala, inseamna ca acei oameni nu merita sa fie acolo. Cum poti sa spui unui popor intreg ca defapt au murit peste 100 de persoane de aceasta boala si defapt sa fi un numar mult mai mic dar nici ala cu siguranta? Cine si de catre cine sunt manipulati toti acesti oameni care provoaca panica in randul oamenilor?
Merita sa oare cine va din cei care ne conduc ca pe niste animale sa mai fie platiti de catre noi, atata timp cat ei fac greseli care n-ar trebui sa apara la un asemnea rang. Toti acesti asa zisi conducatori sunt defapt niste papusi care danseaza asa cum li se dicteaza. Daca toti acei oameni care au facut cozi la vaccinarea lui Cercel stiau ca defapt care e numarul si ala nesigur oare mai erau acele cozi, nu cred. Suntem dusi de nas de pacalici care apar in mass-media si ne intocsica cu tot felul de informatii eronate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra