Hambar în pămînt

Nu ştiu de când dar azi dimineaţă accesând camera web de pe Hotel Vega din Galaţi am observat că circulaţie e închisă în dreptul elicei de pe faleza Dunării din Galaţi. Apoi am citit mai jos cum că a apărut o groapă în asfalt foarte mare. Era printre puţinele străzi din Galaţi care supraviţuise acestei ieri fară gropi majore în asfalt, dar se pare că s-a spulberat şi această supremaţie.
De pe unele site-uri am aflat că are diametru de 2-3 metri şi adâncime de 7-8 metri. În plus, e în buricul târgului, la 10 metri de Elice, şi are şi vedere la Dunăre.

Un studiu de trafic realizat anul trecut de Politia Rutiera pentru primarie arata ca duminica, intre orele 18 si 19, pe Faleza Dunarii trec peste 1300 de masini. Asta inseamna mai mult de 20 de autovehicule pe minut.

Unii au presupus ca este prima parcare subterana construita de primarie. Altii au sperat sa se rezolve cu acest prilej misterul disparitiei dinozaurilor. Cativa au vrut sa afle daca aceasta groapa nu a ajuns pana la celebrele tuneluri din subteranele Bisericii Fortificate Precista. Un nene era convins ca in groapa sigur e cazuta o masina si ca e musai sa o cautam cu mai mare atentie, chiar daca e posibil sa nu o mai gasim. Eu stau si ma gândesc ca dacă tot a apărut de Valentine Day să nu fie făcută de vreun îndrăgostit al drumurilor României.

Aici puteţi vedea şi un video nu foarte clar cu această groapă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra