Hotel de zero stele

Weekend-ul care deja a trecut l-am petrecut la munte, unde bineinteles am avut nevoie de cazare, dar care sa arate cat de cat sa poti face o baie sa fie cald, adica conditii. Nu stiu ce s-ar fi facut lumea daca am fi avut conditiile pe care le ofera hotelul Null Stern, din Elvetia, care figureaza pe lista celor mai apreciate locuri de cazare din Europa si este catalogat cu 0 (zero) stele.
Hotelul elvetian Null Stern, primul de zero stele din lume, se bucura de un succes nebun, desi conditiile pe care le ofera turistilor care ii trec pragul nu sunt deloc de invidiat. Construit intr-un fost buncar de langa Zurich si cu un aspect jalnic, acesta a reusit sa fie inclus in Top 100 cele mai apreciate locuri de cazare din Europa. Motivele sunt multiple.

Primul dintre ele ar fi ca o camera la Null Stern costa doar sapte euro pe noapte. Un altul ar fi oferit de ineditul situatiei. Camerele nu au incalzire, iar pentru ca turistii sa nu dardaie de frig noaptea li se pun la dispozitie sticle de apa pe care sa si le vare sub patura. In plus, temerarii care ajung la hotelul de zero stele sunt sfatuiti sa doarma cu casti pentru a nu fi deranjati de sistemul de ventilatie mult prea zgomotos al cladirii. In ceea ce priveste baile, acestea sunt la comun, iar numele fericitilor care ajung sa se spele cu apa calda sunt extrase in fiecare dimineata la tombola. Cu toate acestea, hotelul nu duce niciodata lipsa de clienti, spre deosebire de "fratii" mai valorosi din top, unde o camera costa si 300 de euro pe noapte.

Conducerea hotelului totusi a investit bani intr-o pagina web precum si intr-un film de promovare a hotelului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra