Romania groapa de gunoi UE

Referitor la un articol publicat de The Times, europenii vor sa construiasca o instalatie de depozitare a deseurilor nucleare in Europa de Est. Opt state poarta discutii in acest moment in ceea ce priveste transportul si depozitarea deseurilor: Romania, Bulgaria, Olanda, Italia, Polonia, Slovacia, Lituania si Slovenia
Nu stiu de ce dar am impresia ca Romania vrea sa iasa iar sus prin a se construi aici un astfel de depozit, parca nu ne-ar ajunge ca si asa avem o tara plina de gunoaie, mai vrem sa aducem si deseurile radioactive ale europenilor ca sa murim mai repede, si asa pensie nu o sa apucam. De la o bucata de vreme tot ce apare nou vrem noi sa-l implementam, nu conteaza ca e bun sau rau. Parlamentarii nostri cred ca prin astfel de actiuni vor ajuge din urma tarile dezvoltate ale UE. Niciodata nu o sa ajungem la nivelul unora atat timp cat locuitorii tarii nu au un trai decent, venituri ca cele ale UE.
Pesticide pentru plante le testam noi intai, accizele la alcool si tigari le-am ridicat la nivelul care trebuia sa-l atingem in 2012, ne inghesuim la vaccinare cum altundeva nu s-a intamplat si multe altele. Daca mai luam si deseurile nucleare ale Europei si cu scutul antiracheta eu zic ca o sa fim cei mai tari. Pacat ca romanul tot sarac va fi si tot intr-o groapa de gunoi si gropi se va invarti.

Comentarii

carnatul sef a spus…
eu zic sa nu te mai plangi atat si sa te faci ca e migrezi... la veshinii di pisti prut

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra